sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Marcel Ciolacu surprinde: ‘Eu imi doresc ca valorile adevarate ale partidului sa iasa la suprafata. Nu am hotarat daca voi candida’

Distribuie:

Publicat:

Marcel Ciolacu este președinte interimar al PSD, dar, la începutul primăverii, după Congresul de pe 29 februarie, ar putea deveni președinte plin al social-democraților. Miercuri seara, la România TV, Ciolacu a evitat să spună dacă va candida pentru funcția supremă în partid, dar a precizat că lucrează, alături de Paul Stănescu, la un proiect politic pentru că își dorește ca ”valorile adevărate ale partidului să iasă la suprafață”.

Totodată, șeful Camerei Deputaților i-a transmis Gabrielei Firea că ar putea face echipă la conducerea PSD.

”Eu îmi doresc ca valorile adevărate ale partidului să iasă la suprafață. Nu am hotărât dacă voi candida. Vreau să venim cu o groază de măsuri pentru a stabili cum se poate candida. Cu cât vor fi mai mulți candidați și proiecte politice, cu atât va fi mai bine. PSD e un partid viu. Nu exclud să candidez eu și să o iau în echipă pe Gabriela Firea sau să facem echipă.

Eu scriu un proiect politic. Eu și cu Paul Stănescu stăm câte 12 ore pe zi ca să scriem acest proiect. Chiar glumim, că stăm mai mult împreună decât cu familiile.”, a spus Ciolacu.

Despre revenirea lui Mihai Tudose în PSD, care a depus adeziune chiar miercuri dimineața, Ciolacu a precizat că nu a discutat cu fostul premier.

”Eu nu am stat de vorbă cu Mihai Tudose. Mie nu mi-a spus că a depus adeziune la PSD.”, a declarat liderul PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img