joi, 28 martie, 2024

Marcel Toader se indrepta spre finalul divortului de Maria Constantin. Ce conditie i-a pus blonda si el a acceptat

Distribuie:

Publicat:

Omul de afaceri Marcel Toader a luat o hotarare definitiva in procesul de divort cu Maria Constantin.

Marcel Toader si Maria Constantin au facut sa curga multa cerneala anul trecut, dupa ce s-a aflat ca divorteaza. Omul de afaceri a scos atunci la iveala amanunte care mai de care mai socante despre interpreta de muzica populara Maria Constantin.

Luna aceasta, in data de 23 ianuarie, cei doi urmeaza sa se intalneasca din nou in instanta pentru procesul de divort. Insa, Marcel Toader a luat o hotarare definitiva.

El a marturisit, pentru wowbiz.ro, ca vrea sa accepte desfacerea casatorie din culpa comuna, asa cum i-a solicitat si fosta partenera de viata, Maria Constantin.

“Am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa ma gandesc doar la mine! Am spus si la finele anului ca divortez in conditiile Mariei, am decis sa o uit si sa o iert! Poate tocmai de aceea, nici nu ma gandesc sa imi angajez vreun avocat, asa cum s-a vehiculat in ultima perioada!

De altfel, ca sa spunem lucrurilor pe nume, am depus o actiune de separare anul trecut, si am avut doua infatisari. La una m-am dus eu si la alta ea, insa am aflat apoi ca nu era necesar sa ne prezentam! Acum, dupa audieri, cererea noastra a ajuns in comisia de evaluare si astept termenul in care voi fi anuntat de desfacerea casatoriei!

Ma voi prezenta singur, fiindca am hotarat sa ma despart prin culpa comuna, asa cum a vrut nevasta mea! Nu mai vreau sa aduc martori, sa mai taraganez povestea asta! Gata, imi ajunge!

Am iubit-o, dar prefer sa imi vad de viata mea! Totul s-a terminat si este bine sa constientizam fiecare acest lucru! Asta este hotararea mea definitiva si irevocabila”, a declarat Marcel Toader pentru sursa mai sus-mentionata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img