vineri, 29 martie, 2024

Marele secret al lui Nicu de la Plenita! Producatorul manelistilor, decedat saptamana trecuta, nu avea 56 de ani, ci mult mai putin! Vezi aici si numele real al impresarului!

Distribuie:

Publicat:

Nicu de la Plenita a incetat din viata pe 26 iunie, rapus de o comotie cerebrala.Nicu de la Plenita a fost unul dintre primii producatori muzicali in domeniul manelelor, lansandu-i in lumea mare pe astazi celebrii Nicolae Guta, Florin Salam, Vali Vijelie sau Liviu Guta.

In ciuda unei activitati de succes acum doua decenii, Nicu de la Plenita se scufundase in anonimat in ultimii ani, fiind uitat de aproape toti solistii pe care-i facuse cunoscuti. Macinat de boli si de neimpliniri, Nicu s-a stins neconsolat pe 26 iunie, in casa din Bucuresti a familiei, rapus de o comotie cerebrala, fiind inmormantat in weekend la Pleinita, localitatea natala.

Desi s-a scris ca ar fi murit la 56 de ani, de fapt Nicu de la Plenita a incetat din viata la doar 49 de ani, asa cum sta scris si pe crucea lui! Alintat Nicu de la Plenita de mai toata lumea, producatorul si impresarul de pe vremuri avea trecut in buletin numele Romulus Nicolae Stoican.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img