vineri, 26 aprilie, 2024

Margherita de la Clejani, luata la rost dupa ce a jignit jurnalistii! O celebra prezentatoare tv i-a dat replica: „Trebuie sa am o…”

Distribuie:

Publicat:

Fata Clejanilor a recidivat, după ce a mai fost implicată într-un scandal monstru. Margherita a șocat din nou prin comportamentul ei. În data de 16 septembrie, controverseta vedetă a făcut un scandal uriaș la o agenție de imobiliare. Ea ar fi intrat în conflict și ar fi agresat două angajate. Ea ar fi amenințat mai mulți angajați ai agenției, ei fiind nevoiți să cheme Poliția.

După scandal, mai mulți jurnaliști au venit la magazinul Margheritei să-i pună mai multe întrebări. Vedeta a încercat să ocolească întrebările jurnaliștilor, ba chiar a refuzat să răspundă la multe dintre ele, pe simplul motiv că nu îi place cum sunt îmbrăcați. Unei reporterițe i-a transmis că nu îi răspunde la întrebări pentru că nu îi plac pantofii ei.

Margherita de la Clejani, ironizată de Laura Micovschi, o celebră prezentatoare tv

Laura Micovschi, o celebră prezentatoare tv, a ironizat-o pe Margherita de la Clejani în timpul emisiunii sale. Chiar înainte să înceapă, prezentatoarea a cerut un cadru mai larg, timp în care și-a aranjat ținuta și i-a transmis un mesaj fiicei Clejanilor.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img