joi, 28 martie, 2024

MARI: „Am ajuns sa ma prostituez pe soselele Capitalei. Intr-o zi am avut un client de vreo 56 de ani. Dupa ce ne-am facut treaba, mi-a spus ca in urma cu multi ani ii placea sa faca amor cu o alta femeie. Am incremenit cand am auzit despre cine e vorba

Distribuie:

Publicat:

Draga Adela
Numele meu e Maricica, dar mi se spune Mari. Mama mea m-a lasat la nastere, asa ca am ajuns intr-un centru. Dupa ce m-am dat la viata… sper ca intelegi… mi-a placut si am vrut tot mai mult. Asa ca dintr-o fata timida, am ajuns o nimfomana si am zis ca de ce sa nu castig un ban din asta. Zis si facut, am ajuns sa ma prostituez pe soselele Capitalei. Sunt curata si numai cu prezervativ.
Intr-o zi am avut un client de vreo 56 de ani. Stii, lor le place sa si discute. Mi-a povestit ca in tineretea lui avea o dama. Am banuit ca tot o femeie cu care facea amor pe bani. Mi-a spus ca o chema Lili, avea ochii albastri, ca are 3 copii, toti dati la centru. Se potriveste perfect cu mama mea.
Daca e tatal meu? Iti dai seama? E posibil sa ma fi culcat cu tatal meu? Nu stiu daca sa caut adevarul, sa rup legatura cu acest barbat si sa-mi vad de viata mea. Se zice ca femeile ca mine nu prea au suflet, dar nici asa nu pot….

Adela raspunde:

Draga Maricica,

Este inutil sa te framanti in legatura cu evenimente care deja au avut loc. Chiar si daca acel barbat ar fi tatal tau, tu in acel moment nu ai stiut. Nu stiu daca vrei sa afli daca el chiar este tatal tau. Pentru ca, daca se dovedeste ca este asa, relatia cu el va fi intotdeauna afectata de modul – complet nepotrivit – in care v-ati cunoscut.

De fapt, cred ca aici e problema ta: pe de o parte iti doresti sa-ti cunosti tatal, pe de alta parte ti-e frica sa nu fie el. Inainte de a-l cunoaste pe acest om ai avut vreo tentativa de a-ti cunoaste tatal? Daca nu, atunci nu e cazul sa te apuce acum ”glasul sangelui”. Cum nu te-a interesat pana acum, n-o sa te intereseze nici de acum incolo. Daca, insa, undeva in adancurile sufletului tau ti-ai dorit sa-l cunosti, iti inteleg zbuciumul.
Timpul inapoi nu poti sa-l dai, astfel incat esti nevoita sa iei lucrurile asa cum sunt. Ori nu te mai gandesti si incerci sa uiti toata povestea, ori iei taurul de coarne si investighezi. Insa, chiar si daca el iti este tata, gandeste-te. Te-a lasat balta atatia ani, nu a avut habar ca tu existi, nu te-a cautat, nu a vrut sa stie de tine. Ce-ti trebuie acum sa dezgropi mortii? Ce ai putea sa obtii din partea lui?
Crezi ca, daca il regasesti si este el, vei putea sa recuperezi anii in care ai fost parasita si ai avut cea mai mare nevoie de el? Esti matura acum, un tata batran si vicios nu poate decat sa-ti complice viata, putin probabil sa iasa ceva bun din aceasta descoperire.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img