vineri, 29 martie, 2024

Maria avea 37 de ani si muncea in Germania. Cadavrul femeii a fost gasit ieri in apartamentul in care locuia! E cutremurator ce s-a intamplat: A lasat doi copii in urma! Apelul disperat al Politiei

Distribuie:

Publicat:

O tanara romanca, Maria Mirela A., in varsta de 37 de ani, a fost gasita moarta in apartamentul ei din Augustdorf, Germania.

Teribila descoperire a fost facuta in dimineata zilei de marti, dupa ce seful tinerei a alertat politia anuntand ca Mirela este de negasit si ca de doua zile nu a aparut la munca.

„Nu putem spune cum a murit, insa a fost o crima”, a declarat procurorul german Christopher Imig, din Detmold.

In urma cercetarilor, pricipalul suspect, dat la aceasta ora in urmarire generala, este tot un roman. Barbatul cautat se numeste Florin – Alexandru Enia, are 31 de ani si este din Dortmund.

„Suspectul are 1.80 m inaltime, in jur de 90 de kilograme, o statura masiva si parul scurt, saten. Barbatul purta o haina inchisa la culoare, matlasata, cu maneci din stofa, blugi albastri, pantofi sport Nike rosii si o sapca alba. Politia nu recomanda sa fie abordat in cazul in care cineva il gaseste”, este apelul transmis de politia germana.

Anchetatorii au publicat chiar si o fotografie a presupusului criminal.

Din primele informatii Maria Mirela A. si Florin – Alexandru Enia aveau o relatie de trei ani. Femeia ar fi plecat din Romania in 2012, lasand in urma doi copii, de 13 si, respectiv, 17 ani, ca sa lucreze la o filma de logistica din Germania.

Acolo l-a intalnit pe Florin – Alexandru Enia, cu care avea o relatie de aproape 3 ani.

Vecinii Mirelei spun ca cei doi se certau destul de des, iar prietenii au descris-o pe tanara ca fiind prietenoasa, dar, in acelasi timp, foarte retinuta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img