vineri, 29 martie, 2024

Maria Basescu a ajuns de nerecunoscut! Sotia fostului presedinte sta departe de ochii publici. Ce face si cum arata acum

Distribuie:

Publicat:

A fost o prezenta discreta in anii in care Traian Basescu a fost presedinte, iar acum e aproape de nevazut. Maria Basescu, fire retrasa, dar extrem de fina, prefera sa nu fie in centrul atentiei si sa se comporte ca o femeie obisnuita.

Paparazzii Wowbiz care au surprins-o zilele trecute in timp ce se ducea la un salon de infrumusetare, ofera imaginile unei doamne imbracate simplu, in jeansi drepti, un pulover roz, geaca de puf bleumarin si ghete!

Consoarta ex-presedintelui nu avea machiaj, dar cu toate acestea arata bine la fata iar in mana tinea o carte, dovada ca voia sa citeasca in orele pe care urma sa le petreaca la coafor!

Maria Basescu si-a dedicat intreaga viata cresterii copiilor, dar si sotului ei si a stat pe cat se putea de departe de ochii presei.

Intr-un interviu acordat in urma cu catva timp, Maria Basescu dezvaluia cum a fost casnicia cu un om care era mai tot timpul plecat, dar si ce regreta cel mai mult in viata.

„Imi placea foarte mult pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. E adevarat, la inceput am incercat sa dau fetita la cresa, dar nu se adapta. Era mereu bolnava si nu manca. Asa ca am ramas acasa. Singura. Sotul meu pleca mereu pe mare”, a declarat Maria Basescu, potrivit ONE.

Ea a mai adaugat ca era foarte trista atunci cand sotul ei era plecat pe mare. La un moment dat, in cursul interviului, si-a cerut scuze pentru felul in care vorbeste. „Chiar vreau sa-mi cer scuze pentru felul in care ma exprim. Probabil ca ma exprim greoi. Asta pentru ca foarte mult timp am vorbit numai cu cainele”, a spus fosta prima doamna a Romaniei.

Intrebata care sunt regretele ei, sotia lui Traian Basescu a spus ca regreta vremurile cand mergea la serviciu, ca ii lipseste agitatia de pe atunci, si regret de asemenea faptul ca nu a mai avut si al treilea copil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img