vineri, 19 aprilie, 2024

Maria confirmă despărțirea de Marinescu de la Puterea dragostei! Care a fost, de fapt, motivul separării

Distribuie:

Publicat:

La scurt timp după ce au fost declarați căștigătorii sezonului trei Puterea dragostei, pe rețelele de socializare au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Cristian Marinescu și Maria Lungu s-ar fi despărțit. Cei doi au negat vehemen aceste informații pe care le-au numit bârfe.

Maria își îndemna urmăritorii, în urmă cu câteva zile, să nu mai creadă tot ce citesc de pe internet referitor la relația ei și a promis că dacă vreodată se va despărți de Marinescu, va ieși public și va declara acest lucru. Și iată că s-a ținut de promisiune. În urmă cu doar o oră, pe pagina ei personală de Instagram, tânăra a făcut anunțul despărțirii și a dezvăluit și care este motivul care a dus la ruptura dintre ea și cel alături de care a câștigat Puterea dragostei.

Mai mult, Maria spune că decizia despărțirii este benefică pentru amândoi. 

„Sper că o să vorbesc despre un subiect acre este destul de sensibil pentru mine. V-am promis că o să vă spun în momentul în care o să ajungem la o despărțire o să vă anunț eu, public, acest lucruși să nu ascultați din alte surse pentru că nu sunt adevărate. 

COntinuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img