joi, 18 aprilie, 2024

Marian Neacsu i-a facut figura premierului Viorica Dancila: A lasat-o fara consilier onorific

Distribuie:

Publicat:

Marian Neacşu a fost exclus din PSD, pe 5 noiembrie, după ce fusese mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, din funcția pe care o ocupa, cea de secretar general. Neacșu a tot sperat că va găsi o cale de a întoarce decizia Comitetului Executiv, însă totul a fost în zadar. Începutul lui februarie l-a prins pe Neacșu, după 20 de ani, în alt partid. El s-a înscris în Pro România, de unde îl critică pe cel care l-a dat afară.

Însă, deși din noiembrie până în februarie au trecut 3 luni, Neacșu a continuat să ocupe o funcție mai puțin cunoscută publicului. El era consilier onorific al prim-ministrului Viorica Dăncilă în domeniul relaţiei cu Parlamentul. Până azi, când a decis încetarea activității sale.

”Având în vedere cererea dlui Marian Neacșu înregistrată la Cabinetul prim-ministrului, (…) la data intrării în vigoare a prezentei decizii încetează calitatea de consilier onorofic al prim-ministrului în domeniul relației cu Parlamentul acordată dlui Marian Neacșu”, se arată într-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Victor Ponta a anunţat, luni, că Marian Neacşu va conduce campania la europarlamentare a partidului Pro România.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img