joi, 25 aprilie, 2024

Marina Voica, în pași de dans, pe scenă. Artista de 84 de ani a dezvăluit cum se simte după operația la inimă: “Toată lumea credea că o să mor”

Distribuie:

Publicat:

Solista din generația de aur a muzicii pop a povestit cum a trecut peste intervenția chirurgicală la care a fost supusă și cum a decurs recuperarea după operație.

Marina Voica a trecut prin clipe dificile în ultima vreme și a trebuit să petreacă destul de mult timp pe ușile spitalelor, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Cu toate acestea, solista, în vârstă de 84 de ani, nu a clacat niciodată și a avut mereu încredere în medici, care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca femeia să se însănătoșească.

Marina Voica, noi detalii despre starea de sănătate

Marina Voica s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și a trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală complicată la inimă, în urmă cu câteva luni.

Artista a povestit, în cadrul unei emisiuni tv, că majoritatea apropiaților nu i-au dat nicio șansă, însă ea a avut încredere deplină în doctori, care au reușit să îi salveze viața: "Nu s-a exagerat de data aceasta în presă.

Am făcut o operație foarte grea, numai eu știu cum am rezistat. Nu știu de ce, dar toată lumea credea că o să mor. Dar eu sunt convinsă că n-am să mor. Credeam că vai de mine, ce o să mă aștepte după operație. Acolo te operează, șapte zile te ține în spital, apoi te poți duce în altă clinică. Eu nu știam ce să fac. Domnul doctor mi-a zis să merg acasă.Eu m-am născut foarte sănătoasă.", a mărturisit Marina Voica recent, într-o apariție televizată.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img