joi, 25 aprilie, 2024

Marinada pentru carne – cum se prepara si cat timp se lasa carnea la marinat

Distribuie:

Publicat:

Marinada pentru carne are scopul de a frăgezi friptura și de a o aroma. Află cât timp se ține carnea la marinat și care sunt ingredientele marinadei.

Nu există persoană care să nu iubească gustul fraged şi aromat al unei fripturi suculente, însă până a ajunge la acest moment este cale lungă, mai ales dacă eşti începătoare într-ale bucătăriei.

Pentru a culege toţi laurii, este neapărat nevoie să cunoşti arta marinării. Da, este cu adevărat o artă să reuşeşti să-ţi iasă totul perfect cap-coadă!

Fie că te-ai gândit la un piept de pui, un muşchi de vită ori un banal file de peşte, trebuie să cunoşti următoarele reguli de bază înainte de a pune mâna pe cuţit.

CONTINUAREA PE CSID.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img