vineri, 29 martie, 2024

Marius Arcaleanu : Vom castiga lupta pentru Consiliul Judetean Vaslui

Distribuie:

Publicat:

“Este un weekend plin pentru mine. M-am întâlnit cu mii de oameni și este minunat că, în toate comunele și orașele pe unde mergem, oamenii ne primesc cu speranță.
Este speranța că, în sfârșit, în Vaslui, se va face treabă!
Este speranța că, în sfârșit, Vasluiul se va face bine!
Este speranța că, da, și la Vaslui se poate!
Iar speranța oamenilor devine pe zi ce trece certitudinea mea că, da, vom câștiga lupta pentru președinția Consiliului Județean Vaslui!
Da! Zilele lui Dumitru Buzatu la conducerea Consiliului Județean sunt numărate!
Zilele în care vasluienii au stat în sărăcie și în umilință se apropie de sfârșit!
Se apropie ziua de 27 septembrie, ziua în care noi toți, vasluienii, vom face istorie! O istorie bună pentru județul nostru!
Le mulțumesc miilor de oameni din Dumești care sunt alături de mine și de candidatul PNL la Primărie, Sorin Popovici. Le mulțumesc și celor din comuna Ferești care îl susțin pe Maricel Sluser la Primărie și pe Marius Arcăleanu la Consiliul Județean. A fost primiți foarte bine și la Miclești unde facem o echipă foarte bună cu candidatul nostru Neculai Pînzaru.
Ieri, după amiază, alături de primarul Dumitru Boroș, ne-am întâlnit cu mii de bârlădeni care ne-au urat succes și au spus că vor merge la vot pentru a scăpa de PSD pentru totdeauna.
Astăzi, o mare de oameni la Delești au urat succes echipei PNL și candidatului la Primărie, Daniel Dobranici, și ne-au asigurat că vor susține PNL atât la Primărie, cât și la Consiliul Județean!
Îi mulțumesc și domnului ministru Nelu Tătaru care, în ciuda faptului că are un program infernal la Ministerul Sănătății, își rupe din timpul său pentru a fi alături de noi și candidații PNL din județul Vaslui! Este garanția faptului că proiectele noastre pentru dezvoltarea județului vor avea susținerea Guvernului României!
Mai sunt câteva zile, dragilor! Vă invit să transformăm speranța de mai bine în certitudinea că va fi mai bine!
Vă invit pe 27 septembrie să votăm pentru acest ”mai bine”, să trimitem la pensie balaurul roșu de la Consiliul Județean și să începem să facem treabă bună pentru Vaslui! “declara Marius Arcaleanu

 

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, REALIZAT DE S.C. GLOBAL IMPEX DISTRIBUTION S.R.L, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img