joi, 18 aprilie, 2024

Marturiile studentei husence continua:”Dupa ce am intrat in amfiteatrul gol, profesorul…

Distribuie:

Publicat:

• Maria face noi dezvaluiri despre relatia pe care a avut-o cu profesorul de Anatomie de la UMF Iasi • Aceasta a relatat cu lux de amanunte scene desprinse din filmele erotice • “Dupa ce am intrat in amfiteatrul gol, profesorul s-a asezat in fata mea, in picioare, si mi-a spus ca sunt frumoasa. Dupa aceasta, a venit la mine si m-a sarutat, mi-a pipait sanii, iar apoi si-a deschis slitul pantalonilor, astfel penisul i-a iesit inafara pantalonilor, cerandu-mi sa-i fac sex oral”, a povestit studenta • Toate discutiile au fost inregistrate de procurorii de la DNA si folosite ca probe in dosar

In editia de ieri a ziarul BUNA ZIUA IASI a aparut o prima parte a marturiei facute de Maria, o studenta de la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr. T. Popa din Iasi, care sustine ca profesorul de Anatomie i-ar fi cerut sa intretina relatii sexuale cu el, in schimbul obtinerii unei note de trecere la disciplina mentionata. Au fost prezentate detalii din prima zi in care s-a dus de buna voie in biroul profesorului, pentru a-i cere acestuia sa dea examenul pe care il picase cu nota 2,5, cu o alta grupa.

Evident, un astfel de material naste dezbateri – unii cred ca studenta nu avea ce sa caute in biroul profesorului, altii spun ca atitudinea profesorului este una total gresita. In prezent, profesorul Dumitru Paduraru este deja condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru folosirea functiei in scopul obtinerii de favoruri sexuale. A fost achitat pentru santaj si pentru tentativa de viol.

Studenta: “intrebarile la testul grila erau dintr-o materie de care nu am auzit la cursuri si nici in manual”

Astazi, studenta continua povestea, prezentand ceea ce s-a intamplat pe 23 si 26 ianuarie 2015. Pe data de 23 ianuarie, restanta la Anatomie era programata pentru ora 14:00. In schimb, la ora 9:30 studenta s-a dus pentru a doua oara in biroul profesorului, la Institutul de Anatomie, la etajul I. Paduraru nu se astepta sa o vada pe Maria acolo. Cel mai probabil, o astepta dupa ce o mai pica odata la examen.

“Cand am intrat in biroul sau, Dumitru Paduraru s-a aratat mirat de prezenta mea, in sensul in care acesta a crezut ca m-am razgandit in ceea ce priveste acordarea acelor favoruri sexuale pe care urmarea sa le obtina de la mine, dar cu care eu nu fusesem de acord. Pentru a avea inca o confirmarea a intentiilor sale si observand ca Dumitru Paduraru dorea sa-i spun explicit ca sunt de acord sa-i satisfac impulsurile sale sexuale, i-am spus acestuia textual ca «m-am razgandit», insa acesta mi-a spus ca oferta sa (in sensul de a-i acorda favoruri sexuale in schimbul promovarii examenului la disciplina Anatomie) a fost valabila la momentul cand am avut acea discutie, respectiv la data de 15 ianuarie 2015. Cu toate ca i-am spus ca nu m-am prezentat corespunzator pentru acest examen, aspect nereal, pentru ca eu consider ca am pregatit foarte bine acest examen, acesta mi-a spus sa merg sa sustin examenul, iar dupa sa-l caut la birou, lasandu-ma sa inteleg ca situatia promovarii acestui examen s-ar putea rezolva intr-un mod anume, cu conditia de a-i satisface cererile sale de ordin sexual. In timpul discutiilor, la un moment dat, Dumitru Paduraru mi-a spus sa nu-l mai caut imediat dupa examen, ci sa ma prezint la el in cursul zilei de luni, adica pe 26 ianuarie 2015”, a povestit Maria. La examen, un test grila, studenta a constatat ca nu stie mai nimic. Ea sustine ca intrebarile nu erau din cursul predat la scoala.

“Intrebarile la testul grila erau dintr-o materie de care nu am auzit la cursuri si nici in manual. Am avut astfel confirmarea ca domnul profesor practica acest mod de operare pentru a obtine foloase materiale sau favoruri sexuale”, a declarat studenta.

A cautat-o de microfoane

La acest examen a primit nota 4.02. Cel mai probabil, nota este una corecta, pentru ca aceste teste grila sunt rezolvate si notate de un calculator. Dupa ce a aflat nota, studenta s-a prezentat pentru a trei oara in biroul profesorului de Anatomie. Discutia din birou a fost una foarte scurta, pentru ca profesorul a invitat-o intr-un alt loc, intr-un amfiteatru. “Nu mi-a spus motivul pentru care trebuie sa-l urmez in amfiteatru”, a spus Maria.

“Dupa ce am intrat in amfiteatrul gol, profesorul s-a asezat in fata mea, in picioare si mi-a spus ca sunt frumoasa. Tot atunci, profesorul m-a intrebat daca am prieten, iar eu i-am spus ca da. M-a intrebat apoi daca acesta are studii superioare, ce varsta are, imprejurari in care m-a intrebat ce culoare au chilotii mei. Tot atunci, acesta m-a intrebat daca mi-am inceput viata sexuala, iar eu i-am spus ca da, in sensul in care intretinusem relatii sexuale prima oara cu o luna de zile in urma. Auzind acestea, mi-a spus ca «sper ca ti-a placut ce ai practicat in aceasta lume», iar apoi m-a intrebat daca am avut orgasm. In timpul acestei discutii, profesorul m-a intrebat de mai multe ori daca am asupra mea tehnica de inregistrare, iar eu am negat acest lucru, dar pentru a se convinge, m-a pipait pe haine, insa nu a gasit nimic asupra mea”, a completat aceasta.

Profesorul era destul de hotarat sa-si duca treaba pana la capat chiar in amfiteatrul universitatii. Totul era foarte clar: studenta accepta sa-i indeplineasca fanteziile sexuale, iar el ii acorda o nota de trecere. “In timpul acestor discutii, l-am intrebat cum voi proceda pentru a promova examenul, iar acesta mi-a spus ca pe langa faptul ca in cursul aceleiasi zile imi va cere sa-i satisfac dorintele sexuale, in semestrul doi va trebui sa ma intalnesc saptamanal, chiar si de mai multe ori pe saptamana, la acelasi cabinet, in acelasi scop, in sensul de a-i acorda favoruri sexuale, lasandu-mi de inteles ca voi promova examenul in sesiunea de vara”, a mai spus studenta.

“A insistat sa-i fac sex oral, pentru ca in caz contrar «intelegerea va pica», in sensul ca nu voi mai promova examenul”

Dupa aceasta scena din amfiteatru, a invitat-o din nou in biroul sau si a intrebat-o detalii despre cunostinte comune. De exemplu, un alt cadru didactic de la UMF avea domiciliul in aceeasi localitate cu studenta. Vroia sa se asigure ca fata nu are cui sa povesteasca cele ce se intampla acolo. In timp ce vorbea cu ea si ii spunea sa se faca comoda, tragea jaluzelele. In tot acest timp, pana la inchiderea jaluzelelor, ofiterii de la Directia Nationala Anticoruptie urmareau scenele chiar din fata biroului profesorului.

“Mi-am dat seama ca acesta imi va solicita sa-i satisfac cererile sale de ordin sexual. Nu stiu daca a inchis usa biroului. Dupa aceasta, a venit la mine si m-a sarutat, mi-a pipait sanii, iar apoi si-a deschis slitul pantalonilor, astfel penisul i-a iesit inafara pantalonilor, cerandu-mi sa-i fac sex oral. Imediat, profesorul mi-a spus sa ma asez in genunchi in fata sa, astfel incat sa-si introduca penisul in gura mea”, a mentionat Maria. In tot acest timp, i-a cerut tot felul de detalii intime din viata fetei.

“Cred ca inainte de acest episod, profesorul m-a intrebat daca am mai facut sex oral, eu i-am raspuns afirmativ si mi-a raspuns ca sigur imi va placea. I-am spus atunci lui Paduraru Dumitru ca nu sunt pregatita pentru a-i satisface aceste cereri, iar el m-a intrebat daca nu sunt pregatita din punct de vedere fizic sau psihic. Pentru a scapa din situatia in care fusesem pusa de Paduraru Dumitru, i-am spus acestuia ca nu sunt pregatita din ambele puncte de vedere, moment in care acesta s-a enervat, dar cu toate acestea profesorul a insistat sa-i fac sex oral, pentru ca in caz contrar «intelegerea va pica», in sensul ca nu voi mai promova examenul”, a continuat studenta.

Toate discutiile fierbinti au fost inregistrate

In momentul in care a vazut ca treaba nu merge, profesorul a incercat tot felul de abordari. “I-am repetat lui Paduraru Dumitru ca nu eram pregatita pentru a intretine relatii sexuale, iar acesta mi-a dat termen zece secunde pentru a ma razgandi. Avand aceeasi pozitie, de refuz a propunerilor sale, Paduraru Dumitru si-a inchis slitul pantalonilor, s-a deplasat la ferestre si a deschis jaluzelele, insa mi-a spus ca doreste sa se intalneasca cu mine in aceeasi zi, la orele 16:00, in acelasi cabinet, pentru a intretine relatii sexuale. Totodata, Paduraru Dumitru mi-a spus sa vin la fel de frumos imbracata, spunandu-mi ca arat foarte bine. Pentru a scapa pe moment din situatia respectiva, am fost de acord sa revin la biroul sau, la orele 16:00”, a precizat Maria.

Trebuie mentionat ca, dupa prima intalnire, care a avut loc pe data de 15 ianuarie 2015, studenta a mers la DNA si de atunci toate aceste scene au fost inregistrate cu microfoane puse, cel mai probabil, in cercei. La ora 16:00, studenta s-a dus din nou in biroul profesorului si atunci lucrurile au scapat cu totul de sub control. In editia de maine vom prezenta ultima parte a dezvaluirilor facute de studenta abuzata de profesorul de Anatomie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img