joi, 28 martie, 2024

Marturisirea dureroasa a Andreeei Balan dupa cele 4 operatii: «Nu cred ca mai pot avea copii»

Distribuie:

Publicat:

O luna a tras Andreea Balan dupa operatia de cezariana prin care a adus-o pe lume pe fetita ei, Clara. Cantareata a suferit complicatii grave, care i-au pus viata in pericol si a fost supusa ulterior la mai putin de alte 3 interventii chirurgicale. Dupa tot acest chin, solista este vizibil slabita si cu multe kilograme in minus, pe care le-a dat jos brusc din cauza problemelor de sanatate.

Andreei Balan (34 de ani) i-a cam pierit zambetul de pe chip dupa cele 4 interventii chirurgicale prin care a trebuit sa treaca in ultimele saptamani. Miercuri seara, cantareata a fost invitata la Antena 1, aceasta fiind prima ei aparitie publica dupa tot ce s-a  intamplat. Blonda a povestit cosmarul care a inceput pe 4 martie. Atunci, vedeta a intrat in sala de operatie optimista, fara sa banuiasca vreun minut ca ar putea pati ceva. La scurt timp dupa operatia de cezariana, solista a suferit o hemoragie masiva, fapt ce i-a determinat pe medici sa-i deschida operatia si sa faca o a doua interventie.  

"Am inceput sa sangerez peste tot. Medicii si-au dat seama ca este embolie amniotica, acesata problema de fapt mi-a provocat stopul cardiac. Operatia a fost foarte complicata. Mi s-a facut transfuzie de sange. Eu nu imi mai amintesc insa nimic. Am fost inconstienta doua zile", si-a inceput Andreea Balan povestea.

La patru zile de la acest moment, cantareata a plecat pe picioarele ei acasa, dar problemele au continuat. Din cauza unor hematoame formate, artista a ajuns de inca doua ori pe masa de operatie. "Ultima interventie a fost cea mai grea. Nexistand cateter (n.r. in coloana), ci doar o anestezie pe vena si o operatie complicata, cand m-am trezit m-a durut cum nu m-a durut vreodata in viata. S-a curatat si ultimul hematom. Am stat din nou 24 de ore la terapie Intensiva. Nu pot sa fac efort deloc. Stau in casa. Abia am venit la emisiune, aici la voi", a explicat artista.

Cand se intoarce pe scena Andreea Balan

Artista nu se mai grabeste sa revina pe scena si nici nu isi doreste sa o faca prea curand. Solista a explicat ca inca doua luni de acum inainte va ramane acasa sa se recupereze. "Acum o sa astept 4 luni ca sa ma intorc pe scena. De cantat, pot, pentru ca nu mi+am pierdut vocea. Nu pot sa fac prize si acrobatii cu Petrisor. In iunie o sa incep concertele. Am slabit este adevarat, dar burtica mai am. Nu s-a retras. Copii, practic nu cred ca mai pot avea…", a adaugat Andreea Balan lasand in continuare loc speculatiilor potrivit carora medicii i-ar fi extirpat uterul ca sa o salveze. In timpul in care va stat acasa, Andreea va pune la punct botezul Clarei, care va avea lor in luna septembrie.

Andreea Balan este casatorita cu actorul George Burcea. Cuplul mai are o fetita, pe Ella Maya, in varsta de 2 ani si jumatate.    

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img