joi, 28 martie, 2024

Masca de fata cu miere si vitamina C face minuni

Distribuie:

Publicat:

Aceasta masca este uimitoare pentru pielea ta, datorita calitatii umectante a mierii, iar vitamina C iti poate uniformiza pielea. in plus, poti adauga o cantitate mica de zahar brun la aceasta reteta pentru o masca de lux. Iata cum o poti prepara si tu acasa!

Aceasta masca de fata cu miere si vitamina C poate ajuta si la vindecarea acneei datorita calitatilor antibacteriene ale mierii, in timp ce vitamina C ajuta la echilibrarea pH-ului pielii. Daca vrei sa reduci si inflamatia, poti adauga putin ulei esential de lavanda.

1 lingurita de miere organica

1/2 lingurita de pudra de vitamina C dintr-o sursa naturala

2-3 picaturi de ulei esential de levantica si / sau zahar brun (suplimente optionale)

Se amesteca toate ingredientele impreuna intr-un bol sau chiar in mana, daca vrei sa nu mai murdaresti recipiente. Se maseaza masca pe fata, asigurandu-te ca acoperi toate suprafetele. insa este recomandat sa nu aplici masca si pe ochi, ci doar in jurul acestora.

Se lasa sa actioneze masca timp de cel putin 5 minute si pana la maxim o ora. Se clateste fata la dus, cu apa calda sau chiar si cu ajutorul unei carpe. Utilizeaza dupa cum este necesar pentru pielea ta.

Daca folosesti in compozitie pulbere de vitamina C in loc de suc de lamaie, poti prepara o cantitate mai mare, pe care sa o pastrezi timp de mai multe luni. inainte de a folosi aceasta masca, este recomandat sa faci o curatare faciala pentru a elimina orice machiaj ramas sau murdarie. Aceasta masca este excelenta pentru toate tipurile de piele, dar in special pentru pielea uscata, lasand-o hidratata si fina.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img