miercuri, 24 aprilie, 2024

Mauricio Pochettino i-a laudat pe jucatorii echipei sale dupa meciul cu Manchester City – Sunt eroi

Distribuie:

Publicat:

Antrenorul Mauricio Pochettino i-a lăudat pe jucătorii echipei sale, Tottenham, despre care a spus că au fost eroi în dubla cu Manchester City, în urma căreia au obţinut calificarea în semifinalelel Ligii Campionilor

"Sunt atât de fericit, atât de mândru. Jucătorii mei sunt eroi. Sunt fericit pentru ei, atât de fericit pentru suporteri. La ultimul gol, refuzat de VAR, într-un moment multe lucruri mi-au trecut prin cap, decepţia era uriaşă, dar apoi decizia a fost schimbată. Meciul acesta este motivul pentru care noi iubim fotbalul. Astăzi, am arătat mult caracater şi personalitate. A fost un meci incredibil. Este greu să faci o comparaţie cu marii Europei. Pentru a fi campion al Europei trebuie să începi să câştigi titluri, dar nu este uşor să creezi o echipă care să aibă această cultură de a câştiga. Dar suntem pe drumul cel bun", a declarat Pochettino.

Formaţia Tottenham Hotspur s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Ligii Campionilor, datorită golurilor marcate în deplasare, deşi a fost învinsă, cu scorul de 4-3, de Manchester City, în manşa secundă a sferturilor competiţiei.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru Tottenham, care a jucat atunci acasă.

Miercuri, s-au marcat cinci goluri în primele 21 de minute şi gazdele au avut un gol anulat pe final, care dacă ar fi fost validat le-ar fi adus lor calificarea.

Au marcat Sterling ‘4, ’21, Bernardo Silva ’11 şi Aguero ’59 pentru City, respectiv Son ‘7, ’10 şi Llorente ’73 pentru Tottenham.

În minutul 90+3, Sterling (Man. City) a mai înscris un gol, dar reuşita sa a fost anulată cu VAR pentru ofsaid.

Tottenham va întâlni în semifinalele Ligii Campionilor echipa Ajax Amsterdam.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img