sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mauro Icardi la adresa suporterilor care au fluierat echipa dupa a sasea infrangere in Serie A – Daca nu o iubesti cand pierde, nu o iubi cand castiga

Distribuie:

Publicat:

Duminică, 3 februarie, Inter Milano a înregistrat a șasea înfrângere în Serie A în acest sezon. Pe Giuseppe Meazza, nerazzurrii au fost învinși de Bologna, cu 0-1, iar suporterii au răbufnit la adresa băieților lui Spalletti.

Sub privirile celor 51 de mii de fani prezenți pe stadion, Inter nu a reușit să își impună jocul, iar fluierăturile din tribune nu au întârziat să apară. La finalul partidei, căpitanul Mauro Icardi a refuzat să se prezinte la flash-interviuri, însă a postat pe rețelele de socializare o concluzie a eșecului în fața echipei Bologna.

"Să accepți momentele dificile și obstacolele sunt pași importanți pe scara succesului", a scris Icardi, care însă a avut și "săgeți" la adresa suporterilor care au fluierat echipa în timpul meciului:

"Dacă nu o iubești când pierde, nu o iubi când câștigă".

Tehncianul Luciano Spalletti a vorbit și el de reacția fanilor din timpul partidei, dar a fost mult mai relaxat decât jucătorul său, Icardi:

"Am mai auzit fluierături pe acest stadion în toată cariera mea și nu au niciun efect asupra mea. Noi o să continuăm să muncim. Suntem sub așteptările suporterilor noștri, care dau bani pe bilete și merită să vadă ceva diferit".

Inter Milano este are 40 de puncte și ocupă locul al treilea în clasamentul din Serie A. Nerazzurri sunt cu patru lungimi peste echipa situată pe poziția a patra, AC Milan, și la cinci puncte distanță de AS Roma, ocupanta locului cinci.

Primele două poziții sunt ocupate de Juventus, care are 60 de puncte, și Napoli, cu 51 de puncte.

Conte, înlocuitorul lui Spalletti pe banca lui Inter

Potrivit jurnaliștilor italieni, zilele tehnicianului Luciano Spalletti pe banca lui Inter sunt numărate, iar numele lui Antonio Conte este cel nominalizat de presa din Peninsulă pentru a-l înlocui pe actualul antrenor.

"Ați fost sunat de Inter: Nu, te rog, nu! Nu vreți să spuneți nimic? Nu, nu o să spun nimic", a spus Antonio Conte, la microfonul celor de la fcinter1908.it.

Alegerea lui Conte pentru a deveni antrenorul lui Inter nu ar fi o surpriză pentru că tehnicianul a păstrat o relație bună cu actualul director executiv al echipei din Milano, Giuseppe Marotta. Cei doi au lucrat împreună la Juventus. Conte a antrenat-o pe formația din Torino, în perioadele mai 2011 – iunie 2012 și decembrie 2012 – iulie 2014.

Ultima echipă pe care a antrenat-o Antonio Conte este Chelsea, grupare pe care a pregătit-o timp de două sezoane. Acesta a plecat de la formația londoneză în vara anului 2018, atunci când, pe banca de pe Stamford Bridge, a ajuns fostul tehnician al echipei Napoli, Maurizio Sarri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img