vineri, 29 martie, 2024

McDonald’s face angajari: Cauta peste 1.000 de persoane in 27 de orase din tara

Distribuie:

Publicat:

Compania care operează restaurantele McDonald's în România, Premier Restaurants România, angajează peste 1.000 de persoane, în 27 de oraşe, atât în toate localităţile în care deţine unităţi, cât şi în oraşele unde urmează să deschidă locaţii, precum Zalău, se menţionează într-un comunicat remis vineri de societatea comercială.

Candidaţii au la dispoziţie o ofertă variată de poziţii de angajare, printre care: Crew Member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienţilor, Barista la McCafe sau Guest Experience Leader.

Persoanele care îşi doresc să conducă un restaurant McDonald's pot aplica pentru poziţia de Manager Trainee.

Angajaţii McDonald's beneficiază de un salariu atractiv, de tichete de masă, de posibilitatea de a-şi creşte veniturile prin sporuri de noapte şi de weekend, precum şi de programe de recunoaştere şi loializare, împreuna cu un parcurs de carieră structurat şi posibilitatea de promovare rapidă, se precizează în comunicat.

Informaţiile privind posturile disponibile, procesul de recrutare şi beneficiile acordate angajaţilor McDonald's sunt disponibile pe site-ul companiei, în secţiunea carieră https://mcdonalds.ro/cariera.

Directorul de resurse umane al Premier Restaurants România, Monica Zdrancota, a explicat că locurile de muncă disponibile sunt pentru programe de 4, 6 sau 8 ore.

"Dăm startul unei noi campanii de recrutare, la nivel naţional. (…) Continuăm să oferim oportunităţi de angajare şi dezvoltare profesională pentru un număr mare de candidaţi, indiferent de experienţa lor, procesul de aplicare şi intervievare se desfăşoară rapid, aceştia urmând să descopere imediat dacă McDonald's este compania potrivită pentru ei. Avem un program de lucru flexibil şi angajăm persoane care pot lucra 4, 6 sau 8 ore, un aspect important pentru cei care au făcut schimbări drastice pentru a se adapta la noua realitate", a menţionat directorul de resurse umane al Premier Restaurants România, citată în comunicat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img