vineri, 19 aprilie, 2024

Medicament natural universal folosit in numeroase boli

Distribuie:

Publicat:

Curcuma este o planta din familia ghimbirului. Proprietatile medicinale ale turmericului sunt utilizate in medicina de mai mult de 4000 de ani pentru a trata un spectru larg de boli. Medicina populara si stiinta moderna sunt, de asemenea, pline de lauda la adresa acestei plante miraculoase. 

 Medicina Ayurveda – explica proprietatile de vindecare ale curcumei – gustul intens al acestei plante ucide microbii si parazitii, distruge depozitele de mucus, arde grasimile, elimina toxinele, stimuleaza circulatia sangelui si imbunatateste metabolismul. 

Efectul miraculos al mastii cu turmeric 

 Curcuma este un puternic antioxidant, anti-inflamator, antifungic si antibacterian, care are capaciteta de a curata de bacterii tractului gastro-intestinal, tratand bolile de ficat, reumatism, artrita, dureri articulare, boli de piele – psoriazis, eczeme, eruptii cutanate. Curcuma elimina toxinele din organism, improspateaza sangele, scade colesterolul cat si nivelul de zahar din sange.  

 Curcuma are un efect pozitiv asupra glandei tiroide, regleaza metabolismul si incurajeaza pierderea in greutate. Curcuma poate fi achizitionata din orice magazin care vinde produse naturale, putand fi gasita si in marile magazine, la raionul de condimente. 

 Tratamentul cu ajutorul turmericului (curcumei): diferite patologii. 

 Doza standard este de aproximativ ¼ de lingurita de curcuma la fiecare masa.  

 Boli gastroenterologice. – Fiind un antiseptic puternic, curcuma este foarte eficienta in bolile de stomac si intestine, in special pentru diaree cronica si balonare. 

 Doza: 1 lingurita de praf de turmeric dizolvat intr-un pahar cu apa (200 de ml)  

 Dureri in gat.- Faceti gargara de 3-4 ori pe zi cu urmatoarea solutie: ½ de lingurita de curcuma si ½ de lingurita de sare de Himalaya dizolvata intr-un pahar cu apa calda (200 de ml). In maxim 2 zile veti scapa de dureri!  

Un LEAC UIMITOR pentru CANCER 

 Pentru a stabiliza nivelul de zahar din sange si pentru a reduce dozele de medicamente pentru mentinerea glicemiei in limite normale, beti amestecul dintre 200 de ml de apa cu o lingurita de curcuma si sucul de la o jumatat de lamaie. Beti zilnic acest amestec si nivelul de zahar din sange va fi stabilizat in cateva saptamani.  

 Pentru durerile articulare si de spate este recomandat sa se bea o bautura gustoasa numita "Laptele de Aur", care ajuta la stabilizarea "lubrifiantilor spinarii", eliminanad depozitele de sare.  

 Bolile inflamatorii ale gingiilor : 1 lingurita de curcuma dizolvata intr-un pahar cu apa calda. Faceti gargara de 3 ori pe zi si veti scapa de aceste inflamari.  

 Eradicarea anemiei – Curcuma este foarte bogat in fier. Jumatate de lingurita de turmeric, amestecat cu un pic de miere – este combinatia excelenta pentru absobirea fierului, atat de uutil in cazul anemiilor.  

 Eczeme, psoriazis si boli de piele – Amestecati o lingurita de curcuma cu gel de aloe vera si veti obtine un amestec extrem de eficient in tratamentul acestor probleme. 

 In cazul intoxicatiilor chimice – consumati o lingurita de curcuma amestecata cu 100 de ml de lapte.  

 Dupa cum ati observat, curcuma are o influenta foarte puternica asupra intregului organism. 

 Daca utilizati medicamente, consultati medicul inainte, pentru a evita consecintele nedorite.  

 Curcuma este contraindicata in urmatoarele cazuri:  

 Icter 

 Boli ale bilei 

 In doze mari, in timpul sarcinii 

 Copiilor sub 5 ani 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img