joi, 28 martie, 2024

Mega-dosar de proxenetism: Cat platea un milionar pentru o partida de sex. Marturii din instanta

Distribuie:

Publicat:

Unele dintre modelele acuzate in dosarul prostituatelor de lux ca erau folosite de milionarul Ioan Neculaie pentru favoruri sexuale au recunoscut in instanta ca au primit bani de la acesta.

Declaratiile au fost facute la Judecatoria Sectorului 5, informeaza B1 TV.

La randul sau, Ioan Neculaie a fost audiat vineri in calitate de martor si a declarat ca afirmatiile sunt false, iar el le facea fetelor doar cadouri.

Procurorii sustin, insa, ca din grupare ar fi facut parte opt persoane, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere. Fiecare castiga sume cuprinse intre 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual inlesnit, iar Neculaie platea chiar si 2.000 de euro pentru o partida de sex.

“In vara anului 2014, Diana Guresoaie m-a contactat si mi-a propus sa merg la Brasov, la Ioan Neculaie, pentru a intretine relatii sexuale. Eu am acceptat si am mers la Brasov, am intretinut relatii sexuale si am primit in schimb suma de o mie de euro. Stiu ca Diana Guresoaie a primit circa 6-700 de lei. Am primit trei mii de euro pentru ca am mers cu Ioan Neculaie in vacanta in Grecia”, a declarat in fata judecatorului Ramona Popescu, una dintre tinerele audiate.

Aceasta nu este singura care a dat detalii picante despre relatia avuta cu afaceristul.

“Pe Ioan Neculaie l-am cunoscut prin Diana, a fost iubitul ei, am fost la o petrecere la el. Am intretinut relatii sexuale cu el de doua ori, niciodata contra cost. In ceea ce priveste declaratia data de Guresoaie, recunosc ca am primit de la Ioan Neculaie doua mii de lei, dar aceasta suma de bani nu am primit-o pentru actele sexuale respective. Suma de bani mi-a dat-o pentru a ma ajuta. Am mai primit de la Neculaie suma de trei mii de lei.

Am mers cu Neculaie in excursie in Grecia impreuna cu Ramona Popescu. Aici el mi-a dat doua mii de euro pentru a imi cumpara diferite lucruri. Nu stiu daca Diana Guresoaie a primit vreo suma de bani pentru ca mi-a facut cunostinta cu Ioan Neculaie”, se arata in declaratiile modelului Diana Nicora.

15 persoane, printre care un fost ofiter SRI, au fost condamnate in prima instanta de Tribunalul Alba, in octombrie anul trecut, la pedepse intre unu si opt ani de inchisoare in dosarul care vizeaza o grupare specializata in recuperari si proxenetism printre ai carei clienti se numarau politicieni si oameni de afaceri.

In dosarul de proxenetism, oamenii legii au folosit ca mijloace de proba si date de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM).

Dosarul a fost deschis in luna februarie 2015, cand, la Sectia 19, mai multe persoane, printre care Simona Trasca, Daniela Crudu si sora acesteia, Ana Maria, Madalina Pamfile, Diana Guresoaie si Rellys Tonu, au fost audiate pentru destructurarea unei retele de proxenetism.

Sase fete cunoscute in lumea mondena au fost atunci retinute. Ulterior, s-a anuntat ca trei dintre ele, Despina Lavinia-Mariana, Dumitru Mirela-Alexandra si Guresoaie Diana-Mirela, sunt cercetate sub control judiciar, iar celelalte trei fete au primit interdictia de a parasi tara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img