joi, 28 martie, 2024

Meme Stoica, despre rolul sau la Steaua: Respect cu sfintenie pedeapsa complementara

Distribuie:

Publicat:

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a facut o serie de clarificari cu privire la rolul pe care il are in cadrul clubului.

Condamnat in “Dosarul Transferurilor”, Meme a primit, pe langa pedeapsa cu inchisoare, o sanctiune complementara, care ii interzice sa reprezinte un club timp de doi ani dupa executarea pedepsei principale.

Recent, el a explicat ce face si ce nu face la Steaua, club care l-a reangajat dupa ce a iesit din inchisoare, sustinand ca activitatea sa din prezent nu contravine deciziei instantei.

“Pentru a clarifica anumite aspecte legate de pedeapsa complementara prevazuta in decizia penala nr 222 / A / 04.03.2014 in care s-a dispus condamnarea mea, fac urmatoarele precizari:

1. Am respectat cu strictete textul de lege la care face referire pedeapsa complementara respectiva.

2. Nu am drept de semnatura, prin urmare nu pot fi implicat in efectuarea vreunui transfer sau a oricarei alte operatiuni economice.

3. Nu am participat la nicio negociere privind transferul vreunui jucator apartinand clubului la care activez, sau al vreunui jucator susceptibil de a fi inregimentat de club.

4. Discutiile pe care le-am purtat cu jucatorii care au semnat sau urmeaza sa semneze contracte cu clubul la care activez s-au referit strict la probleme legate de vizita medicala si programul de pregatire al echipei.

5. Am informat in scris si verbal toate persoanele (agenti de jucatori, avocati si alti reprezentanti ai jucatorilor) care m-au contactat ca imi este interzisa implicarea in transferurile de jucatori pana in data de 4 septembrie 2019.

6. Nu mi s-a interzis dreptul la munca, am interdictie de a reprezenta un club de fotbal, nicidecum de a activa in cadrul unui club de fotbal.

Inchei subliniind faptul ca respect cu sfintenie pedeapsa complementara pronuntata la data de 4 martie 2014 si am alte atributii decat cele din mandatele precedente, conform fisei postului, care imi interzice calitatea de reprezentant al unui club de fotbal, fiindu-mi imposibil sa incalc hotararea judecatoreasca”, a scris pe Facebook Mihai Stoica.

4 septembrie 2019 este data de la care Meme ar putea redeveni manager al Stelei, avand si drept de semnatura in cadrul clubului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img