joi, 28 martie, 2024

Mesaj de ULTIMA ORA a jandarmilor, dupa protestele din Capitala

Distribuie:

Publicat:

Protestele din Piata Victoriei s-au lasat cu violente in urma carora peste 100 de ultrasi au fost arestati. Jandarmeria anunta ca nu se limiteaza doar la pedepsirea celor peste 100 care au fost arestati aseara ci analizeaza probele video pentru a-i identifica si pe ceilalti manifestanti violenti.

Citeste si: UPDATE – Protest Barlad: ALTA INTREBARE ? FOTO/VIDEO- LIVE

“Multumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei, precum si acelora care au respectat indicatiile fortelor de ordine, sprijinindu-le astfel in actiunile de asigurare si restabilire a ordinii si sigurantei publice, la nivelul Capitalei.

Am primit numeroase imagini si inregistrari din partea cetatenilor care au fost prezenti ieri in Piata Victoriei, pe care le vom folosi pentru identificarea si sanctionarea, conform legii, a tuturor celor care au comis acte de tulburare grava a ordinii publice, precum si acte de violenta.

Daca detineti materiale de acest fel, va rugam sa le puneti la dispozitia Jandarmeriei Romane folosind urmatoarea adresa de e-mail: op_jr•mai.gov.ro sau pe suport electronic pe adresa institutiei (strada Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1, Bucuresti)”, scrie Jandarmeria, pe pagina oficiala de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img