marți, 23 aprilie, 2024

Mesaj dur pentru Ludovic Orban: LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe romanii care muncesc cinstit in tara asta!

Distribuie:

Publicat:

Daniel Zamfir, senator PNL, a transmis un mesaj crunt pentru Ludovic Orban dupa ce a aflat unde este angajat presedintele sau de partid. "LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe romanii care muncesc cinstit in tara asta!

Doua sentimente ma incearca dupa ce am auzit ludovicul spunand ca n-are "nicio problema de legalitate si de moralitate" cu privire la felul in care isi obtine veniturile: Primul e de revolta! Milioane de romani isi iau salariul DUCANDU-SE LA SERVICIU! Dincolo de cei 10.000 de lei pentru cele patru ore, nu crede nimeni ca ludovicul facea naveta la Targu Mures ca sa presteze acolo. Al doilea e de jena, de rusine! Niciodata vreun presedinte al PNL nu a lucrat toata viata la stat si cand nu s-a mai putut, nu a fost intretinut de colegi de partid! Nu, Ludovice! Ai o problema majora atat de legalitate, cat si de moralitate! De legalitate pentru ca par incasari pentru servicii neprestate, iar de moralitate sunt probleme CAT CASA! Ca nu le vezi… e asa cum spuneam, un scuipat pe obrazul romanilor onesti! Cum poti fi primul ministru al opozitiei?!? P.S. Nu ma mira ca-i tine isonul purtatorul de cuvant… care incaseaza bani grei de la partid si care evident nu vede nicio problema de moralitate in asta…", a fost mesajul lui Daniel Zamfir.

 

 

Orban, iritat de subiect

Vineri, Ludovic Orban a fost vizibil iritat de intrebarile jurnalistilor cu privire la locul de munca pe care a refuzat sa il dezvaluie. Dupa ce mai multi jurnalisti au insistat pe aceasta tema, el a incheiat rapid coferinta de presa si a plecat din sala. "Nu va dau nici un raspuns la aceasta intrebare. Este dreptul meu legal sa am un venit, sa-mi castig existenta dintr-o activitate, ca atare nu va voi da nici un raspuns pe tema acesta. Subiectul conferintei de presa este cu totul altul", a spus Ludovic Orban.

A incheiat rapid conferinta in urma intrebarii care l-a deranjat

Cu toate acestea, jurnalistii au insistat. Dupa ce s-a eschivat de cateva ori, Ludovic Orban a decis sa incheie conferinta de presa. "Subiectul conferintei este cu totul altul. Va multumesc… V-am mai spus ca subiectul conferintei este altul. Pe aceasta tema nu va voi da raspunsul astazi. Nu am nici o problema de legalitate sau de moralitate pe aceasta tema", a spus Ludovic Orban care a plecat imediat de la pupitru.

 

Reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi au dezvaluit, in urma cu putin timp, faptul ca, potrivit unor surse, Ludovic Orban este ''intretinut'' de mai multi baroni locali. 

Conform unor martori oculari care au asistat la una dintre ultimele certuri intre cei doi, Ioan Balan, parlamentar PNL, il acuza pe Gheorghe Flutur, actualul presedinte al Consiliului Judetean Suceava, ca nu vrea sa cotizeze bani pentru conducerea centrala a PNL.

Ludovic Orban a fost demascat! Este pe ''combinatii'' cu un controversat om de afaceri italian, cu origini  libaneze

"M-am saturat sa-i dau numai eu bani de costume lui Ludovic (Orban – n.r.). Nu ai vazut paltonul ala pe care il avea pe el la vizita din Republica Moldova? Era cumparat de mine. Mai da si tu bani, ca nu pot sustine numai eu vestimantatia lui sefu'. Trebuie sa-l ajutam pe Ludovic pentru ca nu are nicio sursa de venit", a fost auzit Nelu Balan spunandu-i pe un ton extrem de amenintator lui Gheorghe Flutur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img