joi, 28 martie, 2024

MESAJE DE PASTE. Ce urari le puteti trimite celor dragi

Distribuie:

Publicat:

Iata cateva exemple de urari si mesaje de Paste care pot fi trimise celor dragi, pentru a le transmite un gand bun cu ocazia Sarbatorilor Pascale.
„Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!”
„Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!”
„Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit oua!”
„Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!”
„Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!”
„Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!”
„E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit.
Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu bunatate si caldura in suflet. Hristos a inviat!
Bucuria vine din lucrurile marunte, dragostea fata de frumos vine din trairile noastre. Traieste cu adevarat Invierea Domnului!”
„Abia astept sa ajung langa voi, cei dragi sufletului meu. Pana atunci aveti grija de voi si faceti curatenie in casa si in suflete. Se apropie Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. Sa o intampinam asa cum se cuvine!”
Fie ca Sfintele Sarbatori sa ne faca viata mai frumoasa, casa mai bogata si masa imbelsugata. Fie ca Invierea Mantuitorului sa ne faca sa aducem lumina, caldura si iubire in suflet.
„Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi tot mai mult! Hristos a inviat!”
„Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii!”
„Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat!”
„Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat!”
„Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!”
„Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!”
MESAJE AMUZANTE:
Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat!
Mai bine dau MESAJE DE PASTE decat sa fac minute aditionale. Mi-am dat salariul ca sa umplu masa de bucate traditionale.
Simte-te bine de Paste si infrupta-te cu bucate. Bucura-te ca daltonistul cand vede oua colorate.
Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!
Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Invia!
Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!
Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!
Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE
Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste.
Iepurasi nenumarati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.
De Paste te provoc la un concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te bagi?
Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!
16 iepurasi: opt se spioneaza, cinci sunt la somnic si frumos viseaza. Doi mai albiori dau cadouri de sarbatori. Iar ultimul a citit: un nou PASTE FERICIT!
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img