sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mesajul Adelei Popescu pentru Gina Pistol dupa ce si-a impartasit experienta de proaspata mamica: „A te plange e una, a spune ca e greu e alta”

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol a devenit mămică cu normă întreagă în urmă cu circa trei săptămâni câdna a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe micuța Josephine. În urmă cu puțin timp, prezentatoarea TV a avut puțin timp pentru ea și a profitat la maxim de cele câteva momente fără să aibă grijă de fetiță.

Gina Pistol le-a împărtășit fanilor experiența ei în rolul de proaspătă mămică și cât de greu i-a fost să se acomodeze la „noua viață” 

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată.

Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă..

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente.. Am pășit în casă și am uitat tot.. Pentru mine a fost greu.. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc..

Dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa.. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic”, a povestit în urmă cu câteva ore Gina Pistol pe Instagram. 

La scurt timp de la aceste declarații, Adela Popescu, care este în prezent însărcinată cu cel de-al treilea copil și despre care putem spune că are o experiență vastă ca mamă, a simțit nevoia să-i lase un mesaj pe rețelele de socializare Ginei Pistol.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img