joi, 25 aprilie, 2024

Mesajul Anamariei Prodan pentru Reghe și noua lui familie, în ziua botezului. “Noi, familia Prodan..” I-a șocat pe toți cu acest mesaj, după ce a luat bătaie!

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan a transmis un mesaj pentru Reghecampf și fiul său cu noua lui parteneră de viață. Impresara de fotbal a dorit ca toată lumea să știe că nu are nimic cu juniorul fostului ei soț și că îi dorește numai bine. Duminică, 25 septembrie, are loc botezul lui Liam, fiul antrenorului de fotbal Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc.

Ce i-a transmis Anamaria Prodan lui Liam, băiatul lui Reghe

Anamaria Prodan a vrut să se știe că pune punct conflictului pe care îl are cu soțul ei și că lasă avocații să-și facă treaba. Pentru fiul cel mic al lui Reghecampf, impresara de fotbal a avut un mesaj scurt și la obiect:

Noi familia Prodan ii uram celui mic Liam viața de vis! Pt a pune stop speculațiilor apărute in presa va anunțam ca de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!, a anunțat Anamaria Prodan.

Vedeta a transmis un mesaj prin intermediul Instagramului, unde a atașat o poză în care apare împreună cu Reghecampf și cei patru copii, de pe vremea când Laurențiu Junior era bebeluș.

“Îi dorim tot binele din lume”

Anamaria Prodan a spus că îi dorește soțului ei tot binele din lume și că ea și familia ei își doresc să se găsească repede o rezolvare (n.r divorțul). Acest mesaj vine la două zile după ce între cei doi încă soți a avut loc o bătaie în toată regula.

Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pt noi! Avem rugămintea sa nu instigați cu știri eronate opinia publica privind evenimentul sotului meu. Ii dorim tot binele din lume și ne dorim sa găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan / REGHECAMPF, a transmis Anamaria.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img