joi, 28 martie, 2024

Mesajul emotionant al faimosului Costin Gheorghe pentru fiica sa

Distribuie:

Publicat:

Vulcanic, rapid si determinat sa castige puncte pe fiecare traseu "Exatlon" pe care evolueaza, Costin Gheorghe pare sa aiba o singura mare slabiciune: fiica sa, Ema.

In editia de aseara „Exatlon”, emotiile si dorul si-au spus cuvantul si faimosul i-a transmis un mesaj micutei pe care declara, inainte de a pleca in Dominicana, ca o iubeste „ca pe ochii din cap”.

"Ema, mi-e tare dor de tine, esti in gandul meu zilnic. Stiu ca acum, cat timp tu esti la gradinita eu nu pot sa fiu langa tine, sa te urmaresc, sa dorm cu tine, sa te tin in brate, sa iti fac placerile, dar cand ma voi intoarce de aici, ti le voi da inzecit", a fost mesajul plin de dragoste pe care tanarul fotbalist l-a transmis fiicei sale.

„Tata m-a dus in fiecare zi la antrenamente…”

De altfel, pentru Costin Gheorghe familia reprezinta totul. Tatal sau, preot, este modelul sau in viata si persoana care l-a sustinut in orice decizie. Parintele a fost, de altfel, si cel care l-a dus la antrenamente si l-a incurajat sa isi urmeze visul si tot el este modelul de tata pe care tanarul fotbalist doreste sa-l urmeze.

"Tata o sa imi lipseasca foarte mult, imi fac bine sfaturile lui, gandurile lui! Pana m-am hotarat sa merg la fotbal, eram la biserica toata ziua, langa tata, in altar. Aveam emotii sa-i spun ca vreau sa merg la fotbal, nu stiam daca e acord, dar nu s-a opus, chiar a fost mandru si surprins de decizia mea. Si din ziua aia tata m-a dus in fiecare zi la antrenamente, pana cand am luat eu permisul. E ingerul meu pazitor!", povestea Costin inainte de plecare in aventura dominicana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img