vineri, 26 aprilie, 2024

Mesajul transmis de Florin Piersic, dupa ce a fost operat. Iata reactia fanilor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

In varsta de 83 de ani, Florin Piersic a fost operat la unul dintre genunchi, ieri, el a transmis public un mesaj extrem de emotionant. La scurt timp dupa ce au citit primele ganduri asternute pe Internet, multi dintre apropiatii si fanii maestrului au avut lacrimi in ochi.

Florin Piersic, mesaj emotionant pentru mama sa moarta

25 martie nu inseamna pentru Florin Piersic doar Buna Vestire, sarbatoare cunoscuta si sub denumirea populara de “Blagovestenia”, ci si ziua de nastere a mamei sale, care a incetat din viata de cativa ani. In memoria ei, marele actor a scris un mesaj care te face sa te gandesti la cea care ti-a dat viata si, te determina sa o pretuiesti mai mult.

“Astazi este 25 martie, Buna Vestire. Sfanta mea mama s-a nascut acum 112 ani. Mi-e tare dor de tine, mama! Aseara m-am intalnit cu doi foarte dragi prieteni de o viata, Nicole si Avik Assif, veniti din Israel, oameni care si-au facut studiile in Romania cu multi, multi ani in urma si, pe care parintii mei i-au primit in casa lor ca pe niste copii ai lor. Va dati seama ce amintiri am eu cu ei? Va iubesc, dragii mei si va multumesc pentru prietenia voastra!”, a scris Florin Piersic pe pagina lui oficiala de Facebook. “Sanatate multa la cei 3. Dumnezeu sa-i ierte si pe cei plecati”, “Sanatate, maestre. Doamne ajuta”, “Multa sanatate” sunt trei dintre comentariile lasate de fani.

Celebrul Florin Piersic traieste intr-o vila de fite situata in Cluj. Actorul, alaturi de sotia sa, Ana, vietuieste pe malul Somesului. Casa este situata pe o straduta linistita din centrul orasului. Aceasta este proaspat renovata, dat fiind si prospetimea culorii galben cu care invaluie zidurile, dar si a acoperisului nou-nout. In anul 2008, Florin Piersic si-a dat in judecata vecina care sta la parter. Actorul pretindea ca foloseste o bucata din teritoriul sau. Mai exact, vecina ar avea bucataria in locul in care ar trebui sa fie pivnita casei sale. Insa, lasand aceste inconveniente deoparte, colosalul teatrului romanesc este atat de iubit pe strada care traverseza Clujul incat vecinii spun ca aleea respectiva, ce este denumita dupa un savant celebru, ar trebui sa-si schimbe numele in viitorul apropiat in strada Florin Piersic.

Casa lui Florin Piersic este situata in Cluj, pe malul Somesului

Cat despre trecerea anilor, aceasta pare ca l-a afectat pe maestru, dupa cum este si normal. Trecerea anilor si-a pus amprenta asupra chipului sau, insa, cu toate acestea, printre riduri, se pot vedea aceeasi ochi si aceleasi zambet care a cucerit in anii tineretii atatea doamne. Acum putin timp, Florin Piersic a fost prezent pe scena Teatrului din CLuj-Napoca. Cei prezenti au marturisit cu respect si multa dragoste ca celebrul actor pare sa fi gasit elixirul tineretii. „Marele actor pare sa fi gasit elixirul tineretii! Nimic nu il schimba, nici trecerea anilor”, au spus spectatorii. La Cluj, maestrul a avut o reprezentatie de mai bine de doua ore, timp in care a umit toti ochii prezenti in sala. Florin Piersic avea parul vopsit proaspat, un machiaj special pentru scena, alaturi de o vestimentatie de-a dreptul speciala. De altfel, actorul asa si-a obisnuit publicul. Nimic nu poate fi lasat la voia intamplarii.

”Eu am daruit tuturor numai lucruri frumoase”

Cat despre aspectele care l-au tinut in verva, marele actor a declarat, in cadrul unui interviu, ca a incercat tot timpul sa ofere oamenilor din jur numai lucruri frumoase. „Eu am daruit tuturor numai lucruri frumoase, am dorit sa innobilez pe toti cei care sunt in jurul meu, sa le transmit ganduri frumoase, bune. N-am spus nimanui nici „du-te mai incolo”, n-am dat cu subsemnatul niciodata despre niciun coleg sau prieten sau neprieten de-al meu, am fost intotdeauna un urmas demn al parintilor, al mamei mele, pe care nu doar ca am iubit-o, am adorat-o. Mama mea a fost o sfanta.
Eu cand am fost intrebat de Preafericitul Daniel, care m-a chemat la dumnealui si la care am fost si-am stat multa vreme de vorba, i-am raspuns ca ma rog la Maica Domnului, la Iisus Hristos, dar cel mai tare ma rog la mama mea, care, din tot ce stiu si-am vazut si-am simtit, a fost o sfanta. Eu o mostenesc pe mama mea, pe Vera Piersic”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img