joi, 28 martie, 2024

Meteo. Iata cum va fi vremea de 8 martie

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi predominant frumoasa si va deveni deosebit de calda pentru aceasta data in toata tara.

Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in extremitatea nord-vestica a teritoriului.

Vantul va avea intensificari la munte, indeosebi la altitudini mari, iar temporar si in celelalte regiuni, cu precadere in cele nordice, vestice si sud-vestice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8…9 grade pe litoral si in depresiuni si 19…20 de grade in Crisana si Banat. Temperaturile minime se vor situa intre 0 si 12 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, spre -5 grade. Dimineata si noaptea, izolat, vor fi conditii de ceata.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 8 martie

Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va avea innorari temporare in jumatatea nordica a tarii si in cursul zilei local va ploua, in regiunile vestice si nord-vestice, unde vor fi si averse, posibil insotite de descarcari electrice. Noaptea, aria ploilor se va extinde spre centrul si nord-estul teritoriului. In rest, cerul va fi variabil, mai mult senin, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala izolat.

Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari la munte, in nord-vest si pe litoral.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, mai coborate in estul Transilvaniei. Dimineata si noaptea, izolat, vor fi conditii de ceata.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sambata, 9 martie

Vremea va fi in continuare calda, chiar deosebit de calda in regiunile sudice si sud-estice, desi valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta indeosebi in vest, centru si nord. Cerul va avea innorari temporar accentuate in vestul, centrul si nordul tarii, unde local va ploua si va fi variabil in restul teritoriului, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala izolat si trecator.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si in sud, centru si nord-vest.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 12 si 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade. Dimineata, in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img