vineri, 29 martie, 2024

Metode de eliminare a acidul uric din organism

Distribuie:

Publicat:

Metoda cea mai buna pentru a scapa de otra­virea organismului cu acid uric este sa consumam suc obisnuit de lamaie. Terapia este relativ ieftina si produce rezultate fantastice. E nevoie doar de lamai obisnuite, de preferinta cu coaja subtire, pen­tru ca acestea contin mai mult suc. Sucul proaspat de lamaie isi schimba rapid compozitia sub in­fluenta aerului si a luminii sola­re. De aceea este necesar sa preparam de fiecare data o portie noua. Exista o parere larg acceptata, in special in ran­dul persoanelor care nu suporta prea bine gustul acru, anume ca o cantitate prea mare de suc de la­maie va produce iritatii stomacale. Daca intelegem procesele fiziologice ale sistemului digestiv, vom intelege si ca aceasta ingrijorare nu este deloc justificata. Sub influenta enzimelor, insusi gustul acru se transforma in gura in gust dul­ce. Acizii citric si ascorbic care ajung in sto­mac sunt mult mai slabi decat acidul clorhidric din sucurile gas­trice – deci nu pot produce nicio stricaciune mu­coasei care captuseste stomacul. Dimpotriva: per­soanele care sufera de gastrita sau ulcer profita ade­sea de terapia cu suc de lamaie.

Folositi urmatoarele cantitati de suc de lamaie:
Ziua 1 – o lamaie
Ziua 2 – 2 lamai
Ziua 3 – 3 lamai
Ziua 4 – 4 lamai

Ziua 5 – 5 lamai
Ziua 6 – 5 lamai
Ziua 7 – 4 lamai
Ziua 8 – 3 lamai
Ziua 9 – 2 lamai
Ziua 10 – o lamaie

Din prima zi pana intr-a cincea, adaugam cate o lamaie in fiecare zi, iar din a sasea pana intr-a ze­cea, scadem cate o la­maie pe zi. In total, vom bea su­cul stors din 30 de lamai, pe parcursul a 10 zile. Sucul de lamaie se poate prepara dupa cum urmeaza: Se taie o lamaie in doua, se storc ambele ju­ma­tati si se bea sucul fara a se adauga zahar. Daca nu puteti consuma sucul pur de lamaie, adaugati o lingurita de miere. Lamaia stoarsa nu trebuie a­run­cata. Ea contine pretioase ingrediente fitochi­mice si uleiuri esentiale, care sunt benefice pentru inima, va­sele sangvine si creier. Ta­iati lamaia stoarsa in bu­catele mititele, puneti-le in­tr-un borcan, adaugati miere si zahar si puneti bor­canul in frigider. In zece ore, veti avea un excelent extras de lamaie, care se poate com­bina cu apa fiarta sau cu apa minerala si folosi in loc de ceai sau cafea. sursa: formula-as.ro

F.G.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img