sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Micii șahiști hușeni au adus de Ziua Națională o mulțime de trofee de la Adjud unde au participat la turneul de Șah “Ziua Națională a Romăniei”!

Distribuie:

Publicat:

" La mulți ani Romănia!

Am participat cu cea mai numeroasă delegație, 59 copii însoțiți de o mulțime de părinți și bunici. La finalul celor 7 runde sportivii noștri au obținut 5 premii la secțiunea OPEN A destinată celor mari, avansați și un număr de 8 premii din cele 15 puse în joc la secțiunea OPEN B, destinată copiilor!

Ne bucură faptul că din ce în ce mai mulți copii din zona noastră vin să practice sportul minții și putem spune că deja este "un fenomen" în întreg județul Vaslui!

Vă mulțumim dragi copii, părinți, bunici și instructori! Mulțumim Primăriei Drănceni pentru sprijinul acordat în transportul copiilor din comună la acest important turneu! Mulțumim Rotary Copou Iași pentru susținerea copiilor din mediul rural! Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături pentru acești COPII DE EXCEPȚIE!

Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toata suflarea românească. La mulți ani Române! "se arata in postarea lui Marius Ursan

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img