vineri, 19 aprilie, 2024

Microbuz cautat de autoritatile din Italia, depistat la P.T.F. Albita -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontiera si retinut pentru continuarea cercetarilor un microbuz cautat de autoritatile italiene pentru confiscare.

In data de 27 martie,  in jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara,  cetateanul din R. Moldova Andrei I., in varsta de 30 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorca tip platforma pe care transporta un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in Italia.

"La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca microbuzul transportat pe platforma figureaza in bazele de date ca fiind bun cautat de autoritatile din Italia, acesta fiind declarat furat din data 14.03.2013.Cu privire la aspectele constatate, Andrei I. a declarat ca a preluat platforma pe care se afla microbuzul din statia Petrom aflata in proximitatea P.T.F. Albita, la rugamintea unei cunostinte de a transporta vehiculul in Chisinau. Acesta a mai adaugat ca nu are cunostinta despre faptul ca autovehiculul este furat sau implicat in vreun litigiu." declara Irina MIRICA – purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de tainuire, iar autovehiculul, in valoare de 23.000 lei, a fost retinut la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img