News Flash:

Microsoft lansează nouă versiune de Windows

2 Iunie 2021
424 Vizualizari | 0 Comentarii
media 150054890547709800

Microsoft a declarat miercuri că va prrezenta „următoarea generație de Windows” pe 24 iunie, anunță CNBC.

Anunțul vine la o săptămână după ce CEO-ul Satya Nadella a vorbit de îmbunătățiri majore ale sistemului de operare pentru PC, atât pentru dezvoltatori, cât și pentru creatori.

Windows, cel mai răspândit sistem de operare pentru computerele personale, este sursa a 14% din veniturile totale ale Microsoft, una dintre cele mai valoroase companii din lume, scrie Mediafax.ro.

Windows 10 a devenit disponibil în 2015.

Nadella a făcut anunțurile săptămâna trecută, la scurt timp după ce compania a anunțat că nu va livra Windows 10X. Acest sistem de operare a fost inițial conceput pentru dispozitive cu ecran dublu, cum ar fi Surface Neo.

Microsoft a anunțat cea mai recentă actualizare Windows 10 luna trecută, cu doar ușoare modificări.

Compania lucrează la o actualizare a Windows cu numele de cod Sun Valley, care include un aspect mai modern, a raportat site-ul web de știri tehnologice Windows Central în februarie. Site-ul a mai spus că Microsoft ar putea faceo actualizare a magazinului său de aplicații Windows, care ar permite dezvoltatorilor să utilizeze sisteme comerciale terțe, alături de Sun Valley.

Evenimentul va avea loc online la 11 a.m. ET, potrivit unei invitații pe care compania a trimis-o reporterilor. Nadella va fi acolo, alături de Panos Panay, directorul de produse Microsoft.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042179 (s)