vineri, 19 aprilie, 2024

Mihaela Borcea angajeaza! Ce cauta fosta sotie a lui Cristi: Ofera salarii atractive si beneficii pentru vacanta: Are mai multe posturi disponibile: vezi daca te incadrezi si cu cat te plateste:

Distribuie:

Publicat:

Pentru ca pe 1 mai se deschide sezonul, Mihaela Borcea face angajari la hotelul ei din Olimp.

Cu putin timp inainte de deschiderea oficiala a sezonului pe litoralul romanesc, Mihaela Borcea face angajari la hotelul ei din Olimp. „Ca urmare a cresterii capacitatii de cazare si modernizarii restaurantului va invita sa va alaturati echipei noastre tinere si dinamice, pentru sezonul estival 2018”, se arata in anutul postat.

Mihaela Borcea face angajari la hotelul ei din Olimp. Cladirea e amplasata pe faleza
„Angajam camerista, bucatar, bufetiera, barman, casier restaurant, ospatar, ajutori ospatari, asistent marketing. Oferim salariu atractiv si beneficii”, se mai arata in anuntul de angajare. Hotelul are 6 etaje si este amplasat pe faleza, cu vedere directa la mare. Unitatea a fost renovata in 2012, la putina vreme dupa ce a fost preluata da familia Borcea.

Mihaela Borcea face angajari la hotelul ei din Olimp. In 2013, unitatea a fost bagata in insolventa
Incepe sezonul, iar Mihaela Borcea face angajari la hotelul ei din Olimp. Clientii au la dispozitie un bar, un restaurant, o terasa, o piscina si un loc de joaca pentru copii. In trecut, hotelul nu a fost o afacere grozava pentru Mihaela Borcea care, in 2013, a decis sa-l bage in insolventa. In vara lui 2017, hotelul si-a redeschis portile pentru turisti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img