vineri, 19 aprilie, 2024

Mihai Margineanu, detalii despre mutarea din tara: “Am o casa frumoasa intr-un oras din Spania, in care intentionez sa petrec cat mai mult timp”

Distribuie:

Publicat:

Dupa informatiile aparute despre mutarea sa alaturi de intreaga familie in Spania, Mihai Margineanu a tinut sa ofere cateva clarificari asupra situatiei.

Margineanu a precizat ca intr-adevar are o casa in Spania, unde intentioneaza sa petreaca mai mult timp, insa locuieste in continuare in Romania, unde are o viata fericita…

 ”Locuiesc in Romania. Sunt bucurestean get-beget si mi-e drag de asta. (…) Am o casa frumoasa in Bucuresti, in care locuiesc alaturi de familia mea, si mai am o casa frumoasa intr-un oras din Spania, in care intentionez sa petrec cat mai mult timp – cand il am! – tot alaturi de famila mea si de oamenii dragi.

 

Am o viata fericita in Romania alaturi de oameni superbi. Nu am facut nicio afacere cu Statul si nici n-o sa fac vreodata, sunt la zi cu impozitele (desi uneori mai sar de ziua de 25 ale lunii), iar proprietatile pe care le am le-am cumparat cu credit imobiliar pe perioade cuprinse intre 18 si 25 de ani, pentru ca pot si sunt eligibil in fata bancilor. Nu fumez, nu ma droghez, nu am stilist si nici PR-ist angajat, n-am tatuaje pentru ca am prea multe «cicatrici» din tineretea agitata si pentru ca mi-e groza de ace, n-am garderoba la moda, nu am Facebook pe telefon si imi place vinul bun.

Sunt propriul meu angajat, pentru ca am o problema cu autoritatea, si-mi platesc taxe la salariul pe care mi-l dau singur de 14 ani. Sunt Mihai Margineanu si va multumesc pentru aplauzele cu care ma rasfatati de 14 ani la fiecare concert si va asigur ca fac eforturi mari ca sa fiu din ce in ce mai bun. Si fac eforturi si mai mari ca sa promovez binele din Romania!“, a precizat artistul. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img