joi, 28 martie, 2024

Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF: ‘Vom inainta 5 nume presedintelui Burleanu. El va alege selectionerul’

Distribuie:

Publicat:

Numele noului selecționer al României va fi anunțat în câteva zile. Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a anunțat că s-a întocmit o listă cu cinci posibili antrenori, care îi va fi înaintată președintelui Răzvan Burleanu, anunță MEDIAFAX.

Șeful FRF va analiza lista, iar ulterior va decide varianta cea mai bună. ”Avem șapte antrenori pe listă. Vom înainta cinci nume președintelui Federației Românie de Fotbal. El este cel care va alege selecționerul. Viitorul antrenor va trebui să preia naționala și pentru următoarea competiție.

Mi se pare logic ca cel care merge la acest baraj, într-un moment greu, să meargă mai departe și la Liga Națiunilor și în cazul îndeplinirii obiectivului să meargă mai departe și în preliminariile pentru Cupa Mondială.” , a anunțat Mihai Stoichiță la Digi Sport. În urmă cu câteva zile, oficialul Federației Române de Fotbal recunoștea că Gică Hagi și Dan Petrescu sunt în vederile reprezentanților Comisiei Tehnicie pentru poziția de selecționer, astfel că numele lor s-ar putea afla pe listă acum.

După meciul cu Spania, de luni, scor 0-5, Cosmin Contra a anunţat că nu va mai continua la echipa naţională. Acesta a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminarii, însă tricolorii pot ajunge la turneul final graţie barajului din Liga Naţiunilor, care va avea loc la finalul lunii martie, adversarele urmând să fie stabilite vineri, prin tragere la sorţi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img