sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Milionarul Nicorescu, pradat de hoti si sechestrat in vila! Primele declaratii: „Nu este mort, dar nu este bine deloc”

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Milionarul Nicorescu a fost încătușat de cei doi tâlhari care au intrat mascați peste el. Abia câteva ore mai târziu a fost găsit de iubita lui, care a alertat autoritățile. Pompierii au fost chemați de oamenii legii la fața locului pentru a tăia cătușele. 

Dan Nicorescu, unul dintre cei mai bogați oameni din România, se află într-o stare deloc bună. Marți, 20 octombrie, mai multe mașini ale Poliției și o mașină de descarcerare au ajuns în fața vilei somptuoase în care locuiește milionarul afacerist.

Oamenii legii au oferit primele declarații legate de starea lui și se pare că lucrurile nu stau bine pentru el. „Nicorescu nu este mort, dar nu este bine deloc”, au spus oamenii legii.

Se pare că cei care au ceru intervenția pompierilor la fața locului au fost chiar polițiștii cre au ajuns la fața locului. Din primele informații, afaceristul miliardar în vârstă de 53 de ani a fost tâlhărit aseară în vila pe care o deține într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Capitalei. Agresorii ar fi doi indivizi, care au intrat peste el în vilă, mascați, cu intenția de a-i fura bijuteriile și l-au legat pe Dan Nicorescu. Acesta ar fi sechestrat în locuință. 

„Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au patruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras o sumă de bani și bijuterii. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”, se arată într-un comunicat al Poliției. 

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img