vineri, 26 aprilie, 2024

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a aprobat lista manifestărilor expoziţionale de turism la care se va participa cu pavilion naţional în anul 2023

Distribuie:

Publicat:

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a aprobat, prin ordin, lista manifestărilor expoziţionale de turism, din ţară şi străinătate, la care se va participa cu pavilion naţional în anul 2023.

Conform unui comunicat al ministerului, lista a fost supusă dezbaterii şi ulterior aprobată în cadrul Consiliului Consultativ al Turismului, precum şi în cadrul Consiliului de Brand Turistic Naţional, fiind axată pe 7 pieţe ţintă: Germania, Spania, Franţa, Israel, Italia, Marea Britanie şi Polonia. Totodată, ministerul va fi prezent la ediţiile de primăvară şi de toamnă ale Târgului de Turism al României, potrivit Agerpres.

Lista cuprinde 14 târguri internaţionale de turism, respectiv trei în Germania (Stuttgard, Frankfurt şi Berlin), două în Spania (Madrid şi Barcelona), două în Franţa (Paris), două în Italia (Milano şi Rimini), unul în Israel (Tel Aviv), unul în Marea Britanie (Londra), unul în Polonia (Varşovia) şi două în România (Bucureşti – TTR ediţia de primăvară şi de toamnă).

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img