joi, 28 martie, 2024

Ministrul de Interne: Vom aloca resurse pentru gasirea lui Sebastian Ghita

Distribuie:

Publicat:

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, duminica, ca institutia continua cautarea fostului deputat Sebastian Ghita, in ceea ce priveste posibilitatea parasirii teritoriul tarii ministrul precizand ca nu are atributii in a solicita astfel de date.
“Nu am renuntat la demersurile pentru cautarea si localizarea lui Sebastian Ghita. Vom aloca resurse pentru gasirea lui”, a declarat ministrul Afacerilor Interne.
Intrebata daca politistii au confirmari privind parasirea tarii de catre fostul deputat, Dan a spus ca “nu este atributul ministrului de interne sa ceara astfel de date”.
Sebastian Ghita ar fi fost pierdut, in noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, de politistii care il filau pe DN1, in timp ce se indrepta catre casa de la un eveniment al SRI, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor citate, politistii care il supravegheau ar fi spus ca acesta conducea cu peste 200 km/h si ca un alt autoturism i-ar fi blocat pe politisti. Ulterior, masina in care se afla Sebastian Ghita a fost gasita la locuinta sa, astfel ca cei care efectuau filajul ar fi crezut ca doarme. Pe de alta parte, surse apropiate anchetei spun ca nu se punea problema urmaririi in trafic, de organele de cercetare penala fiind solicitate interceptarea acestuia si monitorizarea in puncte fixe. Mai mult, ultimul loc in care a fost vazut Sebastian Ghita a fost evenimentul SRI.
Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img