News Flash:

Ministrul Transporturilor, un DEZASTRU!

4 Ianuarie 2017
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
Razvan Cuc, ministrul propus pentru Transporturi, a fost validat, astazi, cu 37 de voturi pentru si 12 impotriva si 11 abtineri. In discursul sau prezentat parlamentarilor, Razvan Alexandru Cuc s-a referit la starea precara a infrastructurii si a aratat care ar fi proiectele prioritare, majoritatea fiind cele de pe Coridoarele pan-europene (rutier si feroviar). Autostrazile Sibiu-Pitesti, Comarnic-Brasov, ca si Autostrada Transilvania - Brasov-Bors - se numara printre prioritatile sale la capitolul infrastructura rutiera.

In toata discutia avuta, viitorul Ministru al Transporturilor, nici macar nu a mentionat de  Autostrada Targu Mures-Iasi, o autostrada VITALA pentru regiunea Nord-Est. 

Proiectul autostrazii Targu Mures - Iasi pare ingropat de catre Razvan Cuc, chiar inainte de a fi numit Ministru al Transporturilor.
 
Dupa discursul partinitor pe care l-a avut, ignorand, regiunea Nord-Est, Razvan Cuc a iesit in fata jurnalistilor slab pregatit, fara niciun fel de viziune, iar in momentul cand a fost intrebat de numarul kilometrilor de autostrada care se vor face in acest an, acesta a raspuns scurt:


„Nu promit nici unul, pentru ca nu stiu cati se vor face”. Ba mai mult, Razvan Cuc nu a ezitat sa-i trimita pe jurnalisti la programul de guvernare al PSD.

razvan cuc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036729 (s)