vineri, 19 aprilie, 2024

MINODORA, mesaj pentru DENISA MANELISTA: „Toate acestea se intampla din cauza…“

Distribuie:

Publicat:

Cazul Denisei Raducu, pe numele sau real, a luat pe toata lumea pe nepregatite, dupa ce s-a aflat ca sufera de o boala incurabila. O alta cantareata de muzica de petrecere de la noi a decis sa rupa tacerea in ceea ce priveste situatia Denisei. Concret, este vorba despre Minodora, care le-a transmis atat familiei Denisei Raducu, cat si fanilor, urmatoarele informatii:

Denisa e adorata, nu-i alta mai iubita ca ea in acest moment. Era si inainte, dar acum toata lumea se gandeste la ea. Intelegem ca familia ei vrea intimitate, dar cand ajungi la un nivel ca al ei, cu milioane de fani, e de datoria impresarului, managerului, sa ofere informatii despre starea ei.  Denisa are milioane de fani care sunt disperati! Stiti ca zilele trecute au aparut stiri care anuntau moartea ei?! Toate acestea se intampla din cauza proastei comunicari. Fanii ei ne scriu noua, artistilor. Mi-au scris si mie ca sa ma intrebe ce se intampla cu ea. Personal, ii inteleg. E primavara afara si nu poti sa traiesti si sa te bucuri de sarbatori si de toate acestea, cand stii ca un om atat de tanar, un artist de-al nostru muncitor si talentat, se lupta pentru viata“, a marturisit Minodora, potrivit wowbiz.ro.

De la colegi de breasla si pana la familie, dar si fani, informatia ca Denisa Manelista se afla in faza terminala si trece prin cea mai neagra perioada din viata ei a reusit sa lase pe toata lumea in stare de soc. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img