joi, 28 martie, 2024

Minora in coma dupa ce a consumat alcool la scoala

Distribuie:

Publicat:

Un nou caz socheaza urbea vasluiana, dupa ce o eleva de la Liceul “Ion Mincu” a venit cu un litru de tuica de cazan la scoala, din care a baut si datorita caruia a ajuns in coma alcoolica la spital.

Gabriela G., in varsta de doar 16 ani din Comuna Stefan cel Mare Vaslui, eleva in clasa a X-a la profilul Alimentatie Publica, a ajuns in coma la spital dupa ce a consumat bauturi alcoolice.

Tanara, ar fi inceput sa bea din sticla cu mult inainte sa ajunga la cursuri si mai apoi a continuat intr-o pauza, impreuna cu alte colege  pe ascuns, in spatele salii de sport.

Pentru minora a fost nevoie de interventia Serviciului de Ambulanta pentru a o putea transfera la Spitalul Judetean de Urgenta unde a primit ingrijiri medicale pret de trei ore, dupa care bunica sa ar fi luat-o acasa.

“Stim ca, dupa ce a intrat la practica, a baut in spatele salii de sport, apoi i s-a facut rau, in timpul orelor si a fost solicitata ambulanta. Am avut o sedinta in care am pus in discutie ceea ce a facut eleva si s-a discutat despre eventuale masuri de protectie, dar si despre sanctiuni”, a declarat purtatorul de cuvant al  institutiei.

La aceasta ora, conducerea Liceului “Ion Mincu” a demarat o ancheta pentru a stabili in ce imprejurari minora a consumat alcool si mai ales, cum a introdus in scoala bautura spirtoasa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img