vineri, 29 martie, 2024

Minorul de la Gusitei ucis cu bestialitate de un vecin: I-au fost aplicate 100 de lovituri de bata si aruncat intr-o rapa de 36 de metri adancime – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Clipe cumplite in seara zilei de luni, 2 martie, pentru familia lui Petrisor Sebastian Gaita, din satul vasluian Gusitei, comuna Dimitrie Cantemir. Aceasta a fost anuntata ca trupul neinsufletit al minorului in varsta de 14 ani, disparut de pe 23 februarie de acasa, a fost gasit fara de suflare intr-o rapa adanca de 39 de metri din localitatea vasluiana Oteleni, comuna Hoceni. Biroul Investigatii Criminale il suspectau de la inceput pe agresorul Dan Micnea in varsta de 39 ani, acesta avand un comportament cel putin bizar. Se pare ca pe fondul unui conflict mai vechi, acesta l-a ucis in bataie pe minor, iar mai apoi l-a aruncat intr-o rapa adanca din Oteleni, comuna Hoceni, sperand ca acesta nu va fi gasit niciodata.

Toate meritele pentru descoperirea minorului ucis cu bestialitate chiar din ziua in care a disparut  de acasa o au politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale al Sectiei de Politie Husi, acestia reusind sa il determine pe agresor sa isi recunoasca fapta si sa ii conduca pe anchetatori in locul unde a abandonat cadavrul.

Victima si alte doua persoane au incendiat magazinul autorului, in urma cu ceva timp, aceasta fiind, sa spunem, baza starii conflictuale. Pe data de 23 februarie, victima s-a intalnit cu autorul si i-a cerut sa ii arate traseul parcurs in seara cand a incendiat magazinul. A plecat impreuna cu victima. Au ajuns in padure. Victima schimba traseele, a spus mai multe variante. Autorul s-a enervat, simțind că băiatul il minte. A luat o bata din padure si i-a aplicat mai multe lovituri peste corp, ca o lectie. El sustine ca i-a aplicat cam 100 de lovituri. L-a lasat in padure si a plecat acasa. Asta s-a intamplat in jurul pranzului. Seara s-a intors sa vada daca mai traieste. A constatat ca victima era decedata si a decis sa o ascunda. A pus-o in patura, a dus-o si a aruncat-o intr-o rapa la marginea satului, la 36 m adancime. A acoperit-o cu pamant. Victima nu era vizibilă. Zona este una izolată, nu merge nimeni acolo. Initial, s-a facut dosar de disparitie, pentru ca bunicii au anuntat dupa doua zile ca baiatul nu s-a intors acasa. Politistii au inceput investigatiile. Desi s-a anuntat parasirea voluntara a domiciliului, intrucat baiatul spusese ca nu vrea sa mai stea cu bunicii, s-a luat in calcul si varianta omorului. S-au desfasurat actiuni ample de cautare si de solutionare a cauzei. Pana la urma, cel banuit ca ar avea o implicare in disparitia copilului, autorul, de altfel, a recunoscut dupa ce a picat testul cu tehnica poligraf. A decis sa spuna adevarul si a indicat locul unde a aruncat victima. A fost reținut pentru omor si urmeaza sa fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img