vineri, 19 aprilie, 2024

Minune in Marea Neagra. Mai multi delfini au adus la suprafata o icoana a Maicii Domnului

Distribuie:

Publicat:

Divinitatea continua sa ne trimita tot felul de semne si sa ne demonstreze ca exista o forta care este mai presus de noi. Astfel, de-a lungul timpului s-au intamplat o serie de evenimente inexplicabile, considerate de catre credinciosi ca fiind adevarate minuni.  Icoane care plang, mesaje care apar in diferite locuri sau tot felul de vindecari miraculoase sunt doar cateva dintre evenimentele pentru care nu poate fi gasita o explicatie rationala.

Minune in Marea Neagra

O alta situatie care starneste foarte multe semne de intrebare este modul inexplicabil prin care mai multi delifini au adus la suprata o icoana a Maicii Domnului. Evenimentul s-a intamplat in Rusia si a uimit pe toata lumea, potrivit evolvingtogether.eu.

Minunea s-a intamplat chiar sub ochii turistilor care se aflau la plaja.  12 delfini au adus pe tarmul Marii Negre o icoana care o infatisa pe Fecioara Maria. Cu adevarat ciudat este si numarul delfinilor care au adus icoana la suprafata, acesta fiind acelasi cu cel al apostolilor lui Iisus Hristos. La prima vedere, icoana parea doar o bucata de lemn, insa atunci cand a fost curatata, oamenii au descoperit ca aceasta era o reprezentarea a Maicii Domnului.a

Desi au incercat sa gaseasca o explicatie logica pentru acest eveniment, oamenii nu au reusit sa faca acest lucru si considera ca acesta este un semn venit din partea divinitatii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img