vineri, 29 martie, 2024

Mircea Badea, despre concertul Andrei de 20.000 de euro: Divele care canta nu ar manca o vafa la colt fara banii publici

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea a comentat faptul Andra a primit pentru concertul de Revelion de la Buzau 20.000 de euro, fiind de parere ca numerosi cantareti romani sunt abonati la banii primariilor si consiliilor generale, fara de care nu ar mai putea sa-si permita stilul de viata pe care il au – cu vacante in Maldive si haine scumpe.

"Diferenta dintre Bon Jovi care, la un moment dat, o fi cantat si el pe banii primariei, este ca atunci cand merge sa dea un concert pe stadion, umple stadionul. Lumea vine si da bani. Diferenta intre Bon Jovi si marea majoritate a artistilor din Romania este ca lui Bon Jovi ii era tot una suma luata de la primaria New York, adica si cu banii aia si fara ei, tot aia era. De ce? Pentru ca Bon Jovi umple niste stadioane de la platitorii de bilete.

Reactie DURA! Tudor Gheorghe:  Am fost facut comunist, mason, legionar

Artistul roman este muritor de foame fara primarii si consilii judetene. Stiti cum isi pun ei poze din Maldive? Divele care canta nu ar manca o vafa la colt fara banii publici ai primariilor si consiilor judetene. Artistii din Romania mai canta la nunti. Bon Jovi la cate nunti o fi mers? Daca ar fi doar nuntile, fara concerte, divele nu s-ar mai duce in Maldive, s-ar duce la Varna, ca la Mamaia este scump", a zis Mircea Badea la Antena 3.

"Unii cetateni se plang, printre altele, ca nu au aparat RMN la spitalul care tine de primarie, nu au computer tomograf, nu au scoli, nu au drumuri. Dar v-au placut spectacolele? Ei, acolo este computerul tomograf. Asta este tara. Una dintre trasaturile noastre fundamentale, aici, in Romania este ipocrizia. Avem super talent la ipocrizie. Pe mine ma deranjeaza ca primariile dau zeci de mii de euro artistilor. Lasa ca poate sa cante si pe 5000 de euro daca totusi, cetatenii care s-au jeluit ca nu au aparat RMN, vor sa vada cum da una din fund. Pe mine ma deranjeaza", a mai spus Mircea Badea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img