miercuri, 24 aprilie, 2024

Mircea Lucescu este favorit pentru functia de antrenor al echipei Besiktas

Distribuie:

Publicat:

Cotidianul Turkiye notează, vineri, că Mircea Lucescu este favorit pentru postul de antrenor al echipei Beşiktaş, pe care a mai pregătit-o în perioada 2002-2004, relatează News.ro.

Potrivit sursei citate, Beşiktaş caută antrenor în contextul trecerii lui Şenol Guneş la conducerea naţionalei Turciei, iar Mircea Lucescu i-ar fi spus conducerii clubului că este pregătit să revină. Şi oficialii grupării îl au ca favorit pe Lucescu.

Şi Răzvan Lucescu s-a numărat printre variantele luate în calcul de Beşiktaş, însă acesta nu s-a arătat interesat, dorind să se concentreze pentru a câştiga titlul în Grecia şi a participa în Liga Campionilor.

În sezonul viiitor, Beşiktaş va avea un buget redus, de 30 de milioane de euro, ceea ce nu reprezintă însă o problemă pentru Mircea Lucescu, scrie turkiyegazetesi.com.tr, adăugând că tehnicianul ar accepta un salariu mai mic. La naţionala Turciei, Lucescu a avut un salariu anual de 2,5 milioane de euro. Noul selecţioner, Şenol Guneş, care câştiga la Beşiktaş 2,2 milioane de euro pe an, va încasa la naţională 3,2 milioane de euro pe an.

Mircea Lucescu a câştigat titlul în Turcia cu Beşiktaş, în 2003.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img