vineri, 19 aprilie, 2024

Mirela de la ‹‹Insula Iubirii›› si sotul ei isi fac declaratii de dragoste in public

Distribuie:

Publicat:

Mirela, fosta concurenta la Insula Iubirii, si-a aniversat partenerul de viata. Cei doi si-au facut declaratii de dragoste publice cu aceasta ocazie. Mirela, care s-a facut remarcata la show-ul Insula Iubirii, de la Antena 1, si-a gasit linistea alaturi de Florin Tecar, care i-a devenit sot.

Acesta si-a aniversat ziua de nastere si a avut parte de o petrecere pe cinste. Cu aceasta ocazie, cei doi si-au facut declaratii de dragoste publice, pe conturile lor de socializare. "Toate zambetele mele, toate lacrimile de fericire, toate emotiile placute, toate gesturile tandre, toate… toate ti le datorez tie, iubitul meu sot. Alaturi de tine mi-am recapatat increderea in mine, alaturi de tine mi-am dat seama ca sunt demna de iubire si frumos, alaturi de tine am invatat sentimentul de a fi mama.

Astazi este despre tine. Despre fericirea ta, despre linistea ta, caci astazi, mai treci pragul unui an in care ai daruit atatea si ai facut atata bine in jurul tau. Eu iti daruiesc iubirea mea, astazi, la fel ca in fiecare zi, si sper ca acesta sa-ti fie cel mai de pret cadou. La multi ani, •florintecar!?", a fost mesajul transmis de Mirela.

"Viata mea a trecut prin multe etape pana acum si am invatat multe la fiecare popas. Acum, in clipa prezentului, sunt cel mai fericit om de pe pamant. Am alaturi o sotie minunata, niste copii extraordinari si o familie enorma de prieteni. Mirela, iti multumesc din inima pentru surpriza si multumesc pentru iubirea ce mi-o daruiesti zi de zi. Multumesc tuturor care astazi si-au desprins o secunda din timpul lor pentru a-mi ura la multi ani! Va doresc si voua, tuturor, multa fericire si iubire, caci e tot ceea ce conteaza!", a transmis si Florin Tecar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img