sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Mirela Vaida, clipe grele. La ce trucuri a apelat la îndemnul soacrei?

Distribuie:

Publicat:

Mirela Vaida a trecut prin clipe grele, zilele trecute, atunci când a avut probleme serioase de sănătate. Îndrăgita prezentatoare de la ”Acces Direct” a avut o afecţiune în stilul otitei, astfel că a tras din greu pentru a putea fi la potenţialul său maximum. Astăzi, însă, veştile au fost ceva mai bune despre simpatica vedetă, care a ţinut să-şi liniştească fanii cu privire la starea sa de sănătate. Mirela Vaida a precizat că datorită soacrei sale acum este muuult mai bine.

Marţi seara, după ce a ajuns acasă de la emisiune, soacra Mirelei a decis să o trateze cu un tratament natural, care a pus-o imediat pe picioare. Din fericire, se pare că vedeta nu a avut otită, aşa cum a crezut iniţial, şi afecţiunea a fost ceva mai uşoară, iar astăzi Mirela Vaida este mult mai bine.

”Soacră-mea mi-a pus usturoi în ambele urechi, sare gronjoasă la gât şi pe urechi de mă ardeau, mi-a dat o ţuică fiartă, apoi mi-a dat şi usturoi şi ceapă, apoi mi-a dat să fac şi gargară şi apoi m-a băgat în pat, puţeam ca un cârnat. Mă simt mai bine, dar cică nu a fost otită, că asta doare de nu poţi să stai. Cred că pe mine m-a tras curentul, se simte şi la voce, gata, am scăpat, dar am avut două zile de foc. Atunci când aveţi simptome mergeţi la medic, eu am fost aşa la început”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

Mirela Vaida, sprijint absolut în soacră

De câteva luni bune, Mirela Vaida se poate bucura de un adevărat sprijin în persoana soacrei sale, care s-a mutat la Bucureşti, pentru a-i fi de ajutor nurorii şi fiului în creşterea celor trei copii. Şi, fireşte, de fiecare dată când are ocazia, Mirela Vaida are doar cuvinte de audă la adresa simpaticei sale soacre.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img