joi, 28 martie, 2024

Misha a rupt tacerea la un an de la divort: “Eu si Connect-R suntem…”

Distribuie:

Publicat:

Misha si Connect-R sunt urmariti pas cu pas de fani, chiar daca acestia s-au despartit si nu mai formeaza un cuplu. Insa exista zvonuri care prezinta tot felul de scenarii interesante si incitante, unul dintre acestea punand pe tapet o posibila… impacare intre cei doi. 

Intr-o emisiune televizata, Misha a oferit tuturor celor interesati amanunte foarte importante referitoare la relatia actuala dintre ea si fostul sot. Cu atat mai mult cu cat Maya, fetita lor, are nevoie permanenta de atentia amandurora.

„E foarte pasionata de shopping si de make-up, deci mi-a distrus toate trusele, toate rujurile. De curand i-am cumparat pentru copii, sa nu mai umble cu ale mele.  Si inainte, eu stateam cel mai mult cu ea, asa ca pntru mine nu a fost o schimbare atat de wow si nici pentru Maya. Oricum ei petrec foarte mult timp impreuna, in masura in care poate si tatal sau. Am asa mici intervale de ore in care pot sa stau si eu linistita. Se vad la cateva zile.  In ultimul timp nu am mai apucat sa iesim impreuna. Suntem in relatii bune, suntem prieteni, mai ales pentru Maya. Nu este exlcus sa iesim cu Maya la un film, au fost dati in care am iesit impreuna”. 

Experientele prin care a trecut au facut-o mult mai puternica pe Misha, iar Maya si Connect-R se vad, asa cum declara Misha, la cateva zile.

”Fara experientele pe care le-am avut in 2018 nu cred ca as fi reusit sa fac atatea lucruri. Daca nu as fi avut parte de o experienta de genul acesta, nu as fi fost omul care sunt acum. Te schimba foarte mult, te face mai puternic. Maya nu a simtit trecerea asta, tatal ei oricum avea programul foarte incarcat si nu petreceau atata timp impreuna, nu a fost o schimbare destul de mare. Oricum se vad la cateva zile”, a povestit Misha in timpul respectivei emisiuni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img