vineri, 29 martie, 2024

Mituri depre alimentatia ecologica

Distribuie:

Publicat:

O schimbare este intotdeauna si o provocare. Daca esti una dintre persoanele care alege stilul de viata eco, atunci trebuie sa stii ca sunt anumite lucruri de care te vei lovi, vor fi unii oameni care nu vor intelege si nu vor crede in acest sistem, care vor fi neincrezatori in vorbele tale, dar tu sa fii sigura ca vei fi una dintre persoanele care ajuta planeta noastra.

Alimentele eco nu sunt intotdeauna cele mai bune

De la inghetata de ciocolata la sos picant, alimentele organice se pastreaza mai bine. Nu trebuie sa alergi pana la un magazin special pentru a achizitiona asemenea produse. Poti incepe sa mergi pe la magazine de acestea, hipermarketurile, de exemplu, au diferite sortimente din aceste alimente. Dar odata cu cresterea, survine si schimbarea, care, de multe ori, te poate bulversa si confuziona. Cautam dovezi, statistici, numere si parerile expertilor pentru a raspunde intrebarilor arzatoare despre acest subiect. In 2005 au fost achizitionate cu 55% mai multe produse alimentare din carne ecologica si cu 25% mai mult lapte organic.

Alimentele organice sunt mai scumpe

Fals! Cand te decizi sa cumperi asemenea produse, susti un sistem agricol mai rezistent care ajuta intretinerea pamantului pentru viitor. Dar, totusi, cererea consumatorului doreste o scadere a preturilor alimentelor organice, dar la fel de multe alimente conventionale, traditionale raman la acelasi pret.

Ce sa mananci si ce nu in dieta raw vegan

Mancand sanatos nu poate salva, de fapt, planeta

Fals! Alegerile pe care le iei la fiecare masa au un impact puternic asupra efectelor de dezvoltare a planetei noastre. Atunci cand te intrepti de o ferma, adesea culorile puternice, rosu, galben, portocaliu, violet, sunt cele iti starnesc interesul. Mirosul produselor de portocale si a florilor proaspat taiate ii da greutate aerului proaspat si puternic.

Produsele de curatat eco nu sunt la fel de puternice

Mai gandeste-te odata. Dupa ce am auzit despre substantele toxice care se introduc in aceste produse de curatattraditionala si obisnuite, ai putea, linistita, sa iti schimbul de viata. Dar odata cu recompensarea pornirii spre un alt drum (care implica economisire de fonduri, redecorarea intr-un mod sanatos), intotdeauna ai dat peste cateva obstacole.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img